reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pytania o opieke nad dzidzia?

ale jestem do tylu :(
moj sie domaga zasypiania na rekach, a jak go odloze za wczesnie zanim zapadnie w gleboki sen to piszczy i strasznie a potem zaczyna sie drzec az jest bordowy heh
smokus pomaga na rekach tylko a pieluch sobie sciaga...

moj ma mega potowki ktore nie chca zniknac

reklama
ja ja traktuje krochmalem i najpierw pomogło a dziś wyszły takie krotsy jak trądzik (może to trądzik niemowlęcy??) - normlanie zaraz zrobię zdjecie i wam wkleje chyba. Kupiłakj sudokrem - podobno pomaga i dalej przemywam krochmalem.
ja też już nie wiem sama czy to nie alergia... Kurcze ale z drugiej strony mała ma tylko te krostki więc moze to potówki połączone z tradzikiem niemowlęcym?????

mój ma do dziś grysik ale połozna stwierdziła ze to wysypka z potówkami i kazała pic wapno i zaczeły blednąć i znikać zobaczymy co bedzie dalej
nie jem truskawek bo chyba one go uczuliły ale moze to byc tez skaza więc czekam na efekty eliminacji z mojej diety tych produktów

a mój nie cierpi smaoczka, a jak mu kiedyś założyłam pieluszkę - to machał łapkami i łykał powietrze jak by to była woda nie pieluszka. Mój zasypia albo przy mnie w łóżklu - bez lulania - albo trzeba go lulać ( pozycja stojąca, chcodzaca, czasami siedząca) albo cyc

abryz - super informacje

kurde, mojemu tez ciagle jakies krostki wyskakuja, juz sama nie wiem czy to alergia na cos czy tradzik czy jakies inne gowno.

ej mam pytanie, jak on mi usnie w takim foteliku samochodowym to czy moge go tam zostawic czy raczej nie. bo on jest w nim tak wygiety w kolyske i nie wiem czy tak moze spac :/

Ja też wyciągam z fotelika.
Moja ostatnio dostała takich liszajów w okolicy ust, uszu i na główce. Wygląda to tak : czerwona i łuszcząca się skóra.
Nie wiem, czy to nie alergia, bo to na główce to może być ciemieniucha. :(

reklama
Kasiunka to moze być skaza u mojej Nadii tak się objawiła do tego stopnia ze pękała jej skóra przy płatku uszka
wysypka była zaogniona czerwona
obserwuj tez zgęcia łokciowe
odstaw mleczne produkty to się przekonasz czy to skaza

Do góry