reklama
Agatatje
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
gluszek ja mam chuste, ale jestem cipa i nie umiem Olafa w niej zamontowac probowalam juz kilka razy i tylko za pierwszym mi wyszlo blee
no wiec kupilam nosidelko i sie sprawdza, (czasem nawet wsadzam go tylem do mnie i sobie swiat oglada bo kocha te pozycje) tyle ze nie podczas wieczornego ryku, ALE!ostatnio Olaf ryczy mniej, a wczoraj to wlasciwie tylko chwile, co prawda trzeba go bylo nosic i tulic i zabawiac, ale bez ryku!!! ;D
no wiec kupilam nosidelko i sie sprawdza, (czasem nawet wsadzam go tylem do mnie i sobie swiat oglada bo kocha te pozycje) tyle ze nie podczas wieczornego ryku, ALE!ostatnio Olaf ryczy mniej, a wczoraj to wlasciwie tylko chwile, co prawda trzeba go bylo nosic i tulic i zabawiac, ale bez ryku!!! ;D
Ewa no to sie starchu najadlas,ja raz mialm podobna sutuacjie jak jadla tak lapczywie i sie zachlysnela,ufff ale sie zleklam bo tak wygladalo jak by tracila przytonosci,ale szybko areagowalismy i bylo ok.
A co do nosidelak ja mala juz nosze od 4tyg.uwielbia siedziec w nim byc mocno przytulona do mnie,na spacerkach spi caly czas a mam takie:
A co do nosidelak ja mala juz nosze od 4tyg.uwielbia siedziec w nim byc mocno przytulona do mnie,na spacerkach spi caly czas a mam takie:
Agatatje
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
ostatnio gadalyscieo czapeczkach i upalow nie zazdroszcze, ale ladnej pogody to tak, bo u nas jest tak zimno, ze malemu wkladam bluze polarowa z kapturem....normalnie belgijskie lato czyli +15st i deszcz od czasu do czasu.
kasiaczek82
Majowa Mama 2006
ja tez mysle o nosidelku i nie umiem sie zdecydowac
gosiek te na allegro jest super rewelacja kupuj i nie zastanawiaj sie
a ciepelka to Wam zazdroszcze bo u nas teraz tzw zima buuu i nieciekawa pogoda
gosiek te na allegro jest super rewelacja kupuj i nie zastanawiaj sie
a ciepelka to Wam zazdroszcze bo u nas teraz tzw zima buuu i nieciekawa pogoda
reklama
abryz
MAJOWA MAMA'06
Następna niezadowolona z braku ciepła. U mnie na IV piętrze w tej chwili jest 29 stopni. Nic nie pomaga, żeby to dziadostwo obniżyć. Prawie wszystkie okna i drzwi balkonowe non stop otwarte i nic. Ugotujemy się chyba.
DObrze, że teraz pada. Może zrobi się chłodniej. Najbardziej to mi żal Jakubka.
DObrze, że teraz pada. Może zrobi się chłodniej. Najbardziej to mi żal Jakubka.
Podziel się: