reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pytania o opieke nad dzidzia?

reklama
jak jest upał, a wiatr nie urywa głowy to nie zakładam, a w przeciwnym razie zawiazuje hustke, zeby tył głowy mial nieosloniety a uszka przykryte

a ja swojej nie zakładam jak w szpitalu i potem w przychodni lekarka mi powtórzyła
ze jak pani zakłada czapeczke dziecku to prosze i sobie założyc zeby wiedzieć jak ono się czuje
więc moja sie hartuje od wyjścia ze szpitala miała na główce czapke moze ze 3 razy.

A ja rano przeżyłam chwile grozy. A więc o 3 w nocy wziełam Amelkę do łóżka, nie odbiłam jej i zasnełam. Obudzilam się o 6 rano i chciałam wyciągnąć jej moją rękę z pod jej główki. Poleżała tak chwilie i się zachłysneła...... bosze mleko wylatywało jej nosem i zwymiotowała. Biedna nie umała nawet płakać, myślałam że się udusi. Nosek zatkany na maksa .
Dałam ją do góry nogami, mąż klepał po plecach i szybko daliśmy jej tetrisal do noska. Wszystko wyleciało i dopiero wtedy zaczeła płakać :( Za 5 minut uśmiechala się :p

straszne - ewe - :( :( :( :(
a mój Mirek ma od jakiegoś czasu straszne kolki wieczorem - dosłownie padam z nóg - nie wiem jak mu pomóc - robi sie strasznie czerwony, aż czasami ( b. rzadko) płacze bez głosu ( wtedy ogarnia mnie przerażenie) -mam nadzieję, ze mu niedługo przejdzie - płacze tak od 17-22 a potem całą noc śpi ( chyba ze zmęczenia)
-co wy dajecie swoim maluchom na kolki???

reklama
Do góry