reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pytania o opieke nad dzidzia?

reklama
bidulek Mireczek
Strasznie sie boję tych kolek... mam nadzieję ż enas t oominie. Czytałam że te wszystkie srodki można brać zapobiegawczo np. Infacol na pewno. jak myślicie faszerowac małą lekami czy po prostu czekać. a jak wy robicie?

My nic nie podajemy, w sumie 3 razy zdarzył się ból brzuszka daliśmy espumisan w kropelkach, w ciągu 3 minut wszystko przeszło i kolek nie mamy :)

Mój raz miał taką typowa kolke i pomógł esputican, poza tym dwa razy dałam zapobiegawczo-ale jak widziałam że już marudzi, pręży się i nie może wypuścić bączków. Zazwyczaj na szczescie nie ma z tym problemów i robi to w dodatku super głośno ;D

Czy możecie mi doradzić coś na zapalenie piersi??? Rozgrzewam, masuje, okładam kapustą, ale może doradzicie jeszcze coś skutecznego. Wczoraj miałam taką gorączkę że prawie zemdlałam - w sumie dawno mi się coś takiego nie zdarzyło. Dziś już tylko 37,2 ale piersi jeszcze bolą a chcę się jak najszybciej wyleczyć żeby obyło się bez antybiotyków :(

baśka - spróbój rozmasować pod prysznicem i trochę spuścic mleczka- mi pomogo jak miałam gulki i gródki w piersi ( jeszcze w szpitalu)

Głuszek, kolki to zazwyczaj przypadłość chłopców, więc może Marysię to ominie. Ja narazie podaję Jakubowi regularnie 2 razy dziennie, bo przedtem miał kolki codziennie. Pytałam pediatrę - mówiła, że mogę :-)

reklama
Do góry