reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pusty pęcherzyk ciążowy

Erin nie przeczytałam do końca wszystkich opisów i oczko wszesniej zadałam pytanie dziewczynom.
Ale teraz kiedy wiem co Ci się przytrafiło chce żebyś wiedziała, że wiem jak to boli i bardzo mi przykro. Serce mi krawawi razem z Twoim. Trzymam kciuki. Bedzie dobrze. Zobaczysz juz niedługo.
Pozdrawiam.

reklama
Dziewczyny doradźcie!

Mam podobną sytuację- 6 tyg, nie widać zarodka, ale jest pęcherzyk - do tego plamienie- lekarz kazał czekac tydzień. Czy dobrze mi radzi, czy może powinien przepisać mi cos na podtrzymanie ciąży??????

bardzo się boję, że podzielę twój los erin...współczuję ci strasznie....trzymaj się :)

Erin bardzo mi przykro i wiem co czujesz.... wiem też ze zadne sowa nie pomoa bo to Twój wewnętrzy ból i żal.... jest mi przykro, .....

Kamilala gin moz epowinien Ci przepisać Luteinkę bądź zlecić zastzryk z kaprogestu.... moze zadzwoń do niego!

Erin, strasznie mi przykro... liczylam, ze tez ci sie uda, tak jak mi.. moja pierwsza Kruszynke tez stracilam w 6tc, a zabieg mialam wiele pozniej, dopiero po powrocie do polski, po jakis 3.5 tyg... i caly czas ludzilam sie, ze to jednak bledna opinia lekarzy... :( ale zobaczysz, tez uwierzysz w swoje malenstwo, tak jak mi bylo dane... chociaz czasem jeszcze sie obawiam strasznie... ale tak juz chyba zostanie, ze bedziemy sie martwic...

trzymam za ciebie kciuki :) i za twoja druga fasolinke...

Magdusia - suwaczki nasze pokazuja zazwyczaj czas od daty ostatniej miesiaczki. generalnie tak sie liczy tygodnie ciazy. niby po 14 dniach od @ jest owu i poczecie. ale to indywidualna kwestia :)

Kamilala wydaje mi się że twój gin powienien ci przepisac Duphaston albo Luteinę a nie czekac. Daj znac co u ciebie bo widziałam ze tydzień temu wysłałaś tego posta....

głuszek
Wszystko dobrze. Zmieniłam lekarza - 2 razy...Ale jest dobrze. Brałam duphaston 6 tyg. i siedze na zwolnieniu. Z 4 tyg. przeleżakowałam na kanapie i nie jeździłam autem. Teraz czuję się dobrze i jestem szczęśliwa. :D

Jestem w 6 tyg a według poczęcia w 4-tym tyg ciąży. Dziś pierwsza wizyta u lekarza i pierwsze USG - stwierdzenie lekarza "jest ciąża, jest pęcherzyk ale nie ma zarodka, za 2-tyg USG pożegnał stwierdzeniem, że czas pokaże co z tego będzie. Szok ...... jakie podejście ....... Jestem rozbita, proszę o wyjasnienie co to znaczy że nie ma zarodka, chyba raczej celniej powiedziałby, że nie widzi na tym sprzecie zarodka. USG wykonał ponieważ mam silne bóle prawego jajnika i podbrzusza.

reklama
To jest tzw .puste jajo plodowe.Nie chce cie dolowac,moze idz jeszcze raz do innego lekarza,gdzie zrobia ci usg i wyjasnia dokladnie w czym sprawa.

Do góry