reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Puder mineralny

pipi123

Fanka BB :)
Hej, zastanawiam się nad zakupem pudru mineralnego Annabelle minerals, miał ktoś taki? Powie ktoś coś o nim?
Pozdrawiam.

reklama
ja mam puder rozświetlający z annabelle minerals, jestem z niego zadowolona. Posiada delikatne drobinki które odbijają światło. Nakładam go specjalnym pędzlem by efekty makijażu były jak najlepsze. Świetnie sprawdza się zarówno na co dzień jak i na wieczorne wyjścia :) A ty jakim jaki byś chciała rozświetlający, kryjący czy matujący? Na stronie możesz zamówić zawsze próbkę i zobaczyć czy będzie Ci odpowiadał :)

Ja miałam te pudry i bardzo je lubiłam (miałam wersję kryjącą i matującą) ale mnie zapychał :( i nie mam pojęcia dlaczego, bo inne podkłady mineralne nie robią mi takiego problemu.

nie wiem jak to możliwe, jest on lekki i nie ma sylikonów więc nie ma raczej możliwości żeby Ci zapychał skórę. A co kładłaś jako bazę pod puder ?

u mnie nie ma efekty zapychania porów, kosmetyczka powiedziałam mi że jak chodzę na oczyszczanie to w ogólne mniej ma pracy :)

dla mnie tez dziwne, bo dopiero przy kosmetykach annabelle, jakby "odetkałam" pory skóry :) mam zdecydowanie mniej zaskórników, to fakt.

no wlasnie moim zdaniem "na kazda kieszen", bo za puder czy podkład placisz ok. 30zł, czyli w cenie rimmela, czy maybelline, a jakośc do tych wymienionych nieporównywalna :)

Ja mam podklad anabelle minerals matowy, bo kryjace podobno sie ważą na twarzy. Lepiej dokupic korektor w kolorze podkladu. Anabelle wprowadzili teraz tez cos w typie bazy pod podklad. Baza glinkowa primer sie nazywa. Ale co do niej to sie nie wypowiem dopiero bede ja testowac :)

Aa i mam jeszcze puder ryzowy , ale z firmy pease :) rowniez warty polecenia :)

reklama
mi się nic nie ważyło jeżeli chodzi o Annabelle, moze to nie puder lecz krem który często kobietki dają pod makijaż jako coś nawilżającego, bardziej tutaj bym szukała rozwiązania niż w samym pudrze.

Do góry