reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Puder mineralny

ja mam podklad annabelle i tez mi się nie warzy ani nic, ku podpowiedzi dodam, ze ja go sobie mieszam z kremem lekkim z bielendy (algi morskie) i dobrze się naklada i trzyma na buzi caly dzien:)

reklama
Stosowałam wiele pudrów mineralnych i najlepiej wypadł ten z Annabelle Minerals. Świetnie się rozprowadza , nie wchodzi w zmarszczki i matuję na cały dzień w pracy. Dodatkowo bardzo dobrze sprawdza się w upalne dni.

Pudry mineralne są świetne.Aczkolwiek nie będą pasowały każdemu. Proponowałabym zamówić sobie zestawy próbek tak aby móc dopasować do siebie odpowiedni odcień. A moze to nie być takie proste. Jednak jak już dopasujecie to pojdzie z górki.Mi podoba się w nich to,ze nadają się do skóry trądizkowej, nie zapychają oraz co najważniejsze nie podkreślają suchych skórek.

A i nie zapomnijcie o dobrym pędzlu. Sprawdzi się na przykład Kabuki Dostaniesz tutaj: Link do: Przybory i akcesoria kosmetyczne - Drogeria internetowa DarmarSklep.pl

Ostatnia edycja:
Do góry