reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Psy, koty i inne zwierzaczki w domach ciężarówek...

reklama
Asiuk ale fajna czarna bestia :-) ha! ale mu wygodnie :-)
Mój Kiro wczoraj sobie spał rozkosznie w gondoli, stanęłam nad nim i gadam że ma uciekać, a ten na mnie spojrzał i jakby chciał powiedzieć "daj spokój kobieto, nie widzisz że śpię... "

Asiuk...powiem Ci, że u mnie będzie to samo:D jestem pewna, że wózek, łóżeczko, fotelik będą stałym miejscem pobytu moich kotów:D:D

a to moje potwory:D czarny-Bąbel słodziak niesamowity, ale rozumku to mu bozia pożałowała...prążkowany-Kulka...jednooki..mega mądry i słodki też, ale nie lubi brania na łapki:D czego ja oczywiście nie respektuję i zawsze go wycałuję i wyprzytulam:p jak widać na ostatnim zdjęciu najlepsza miejscówka jest na notatkach:D

IMG_1719.jpgkot.jpgIMG_1242.jpg

w ogóle na środkowym zdjęciu można zobaczyć, że pręgowany ssie misia:p bo jedną nóżkę ma mokrą:p czarny woli "didać" rękę:p i ogólnie straszny z niego pieszczoch:p

Asiuk...piękny ten seter Twój! a kociak ma minkę cwaniaczka:D:D

Anastazzja - ale cudaki fajne :-) tak tak koty mają to do siebie że kładą się tam gdzie nie trzeba, ja jak studiowałam to Kiro notorycznie sobie polegiwał na książkach czy notatkach.
Może one w ten sposób poszerzają swoją "wiedzę" ? :-D;-)

reklama
IMG_1918.jpgIMG_1913.jpgIMG_1922.jpgIMG_1923.jpgIMG_1932.jpgIMG_1905.jpg

taaa...apropo dziwny miejsc gdzie można moje koty znaleźć:D:D wszystkie z zeszłych świąt:D:D pręgowany jak zwykle obczajka stołu...:D:D czarny nie ma węchu praktycznie, więc jedzenie nie robi na nim wrażenia:D za to nasz pulpecik (szary) jest smakoszem:D poza tym jest strasznie duży:p ale nie gruby:p po prostu ma taką sylwetkę i waży prawie....10 kg:D:D:D za to nasza głupia kruszynka niecałe 4:p

Do góry