reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przytulanko sierpnióweczek

Agulek, o kurcze, wspolczuje. A niby dobrze jest, gdy jest ciasno, bo wtedy wieksza przyjemnosc i dla iej i dla niego. Jak widac nie zawsze...
Moze rzeczywiscie po zaprzestaniu piersia sie poprawi. Z czego ci szczerze zycze. Grunt to , ze trafilas na dobrego lekarza, ktory sam widzi co jest nie tak, ze nie badatelizuje sprawy. No a teraz globulki, nawilzacze. Ja polecic moge nowe gumki durexa (czasem jest reklama w tv) lub unimila skyn (czarne opakowanie) bezlateksowe. Niby jak druga skora. O ile bez gumek nie jest u mnie zle o tyle w tych gumkach jest naprawde super. Nawet lepiej jak bez. W moim przypadku lubrykantu nie trzeba. ALe moze u Ciebie tego rodzaju gumka plus nawilzacz zda egzamin.
jak odstawiłam cyca to normalnie wróciła chęć na sex:szok::sorry2: taki spontan jest jak kiedys, M szczęsliwy, a i ja w końcu zadowolona:-p:-)
Ej, no nie mow, bo wyjdzie, ze jak odstawie cyca to bede sie wrecz rzucac na swego, hehe. Bo teraz karmiac tylko i wylacznie cycem moglabym w zasadzie co dzien ten teges. ;)

reklama
a ja do znudzenia z tym pytaniem.....
czy jest jeszcze jakaś mama karmiąca cyckiem, która nie dostała jeszcze okresu?
nie mam czasu nawet iść do lekarza- co by zobaczył czy wszystko ok?
jak znajdzie się taka co ja- to się uspokoję a jak nie- to chyba mnie zmobilizuje na wizytę u ginka;) dzięki

jak znajdzie się taka co ja- to się uspokoję a jak nie- to chyba mnie zmobilizuje na wizytę u ginka;) dzięki
Spokojnie, ja nadal karmię piersią i nie mam @ i wcale za nią nie tęsknię ;-)

ja juz @ mialam ale tylko dwa razy-a cyc jest regularnie uzywany:-)

Ja piersią już nie karmię, zaliczyłam 3 miesiączki i powiem Wam, że przechodzę je gorzej niż przed ciążą. Zawsze miałam bardzo bolesne okresy ale teraz to jest jakaś masakra:/ A myślałam, że będzie choć trochę lżej...

Ja piersią już nie karmię, zaliczyłam 3 miesiączki i powiem Wam, że przechodzę je gorzej niż przed ciążą. Zawsze miałam bardzo bolesne okresy ale teraz to jest jakaś masakra:/ A myślałam, że będzie choć trochę lżej...
To mnie nie pocieszyłaś :-( aż boję się pomyśleć, że u mnie może być podobnie...

reklama
Ja miesiączkę dostałam 4 miesiące po porodzie, do tej pory regularnie karmię piersią, także zazdroszczę że co niektóre Panie nie macie tej dolegliwości :))) cieszcie się póki możecie, a nie narzekać!!!:cool:
Co do prezerwatyw to też polecam Durexa :) Też z wilgotnością po porodzie nie zawsze jest ekstra, a w prezerwatywie zawsze jest poślizg:))) czasami używamy też czerwonego żelu Durex. A propos prezerwatyw, my zamawiamy na allegro - wychodzi 1zł za sztukę , a często są promocje np. 60% gratis- więc przy zakupie 100 sztuk dochodzi jeszcze 60 gratis :D:D:D trzeba kombinować!!! :)

Do góry