reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przytulanko sierpnióweczek

Cholera a u mnie @ juz "zpakowana" jeszcze jakies tam drobnostki:-D i powinny byc "boboseksy" :-D jak to Lilijanna fajnie nazywa jeszcze kilka dniu temu cieszylam sie jak nie wiem co ze staranka i te sprawy a teraz mi sie nie chce miziania:no::wściekła/y::confused2: ratunkuuuuuuuuu

reklama
hehe co do ochoty (jeśli w ogole ją mam) to też mam największą ledwo po okresie...

Ostatnia edycja:
Witajcie w klubie ;-) co jakiś czas jest przytulanko ale ze względu na M. U mnie totalny brak chęci :-( zaczynam się powoli martwić, że coś ze mną jest nie tak :baffled:

uffff to widzę ze nie jestem sama ;-) i szczerze też czasami myślę że coś ze mną nie teges, ale zawsze mam coś wazniejszego od seksu hehe chociażby wyspanie się ;-)
ciekawe czy ochota kiedyś wróci taka jak była... mowią ze po 40-stce libido wzrasta... ciekawe ;-) pozyjemy zobaczymy

A u mnie tam ostatnio ochota jest:-) i nie wiem czy "cos" nie zmajstrowalismy z P. w tym miesiacu... ale na razie ciiiiiii........... poczekamy zobaczymy.

reklama
to u mnie tak samo... ja ochoty nie ma le żeby nie bylo to czasem zaszaleję żeby eMek nie marudził zbytnio....

też nie mam pomysłu jak to zmienić... i w sumie nawet nie wiem czy bym chciała bo już chyba się przyzwyczaiłam do takiego obrotu sprawy

Do góry