reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przytulanko sierpnióweczek

Natka. kochana a myślałam, że tylko ja taka nieodpowiedzialna i jeszcze do pana dr nie zawitałam. Co do sexu, hmm u nas stypa przeze mnie w powodów jak u Lea i Cosyi, do tego dochodzą docinki A. (które szczególnie działają na mnie negatywnie) i po prostu nie ma szans. Dodatek ekstra to zmęczenie.

Dostałam od siostry na gwiazdkę karnet na masaż i muszę się zebrać i pójść może wtedy coś mi się zachce. :zawstydzona/y:

reklama
Oj Dziewuszki nie byłyście u lekarza:szok:najwyższa pora się wybrać:tak:ja niedługo, w lutym, wybiorę się na kolejną wizytę. Lekarz zaprosił mnie na poprzedniej;-)
Jeśli chodzi o przytulanko....to moje libido < 0...zupełnie mi się nie chce, z czego nie jest zadowolony mój M:-(ale co ja mam zrobić, skoro zupełnie nie czuję potrzeby, chęci i w dodatku, jak Mały zaśnie, to ja też zaraz się zabieram do łóżeczka;-)
No cóż...jakoś to będzie:-)

No to widzę że nie jestem jedyna. Co prawda u lekarza byłam ale chyba powinnam pójść na kolejną wizytę. U mnie też strasznie sucho więc jak już dochodzi co do czego to prawie zero przyjemności. Libido tragiczne... szkoda mi mojego M no i tęsknię za czasami kiedy to było na prawdę super przeżycie...

agulek, mnie moj lekarz zapraszal na wizyte w styczniu. Powinnam teraz pojsc, szcegolnie, ze jestem po okresie, ale nie chce taszczyc ze soba malego, ktorego nie mam z kim zostawic. A malzonek nie moze wziac wolnego. :/

Dziewczyny, co do przytulanek to moge wam jedynie wspolczuc...

Dziewczyny, jak dobrze, że to nie tylko mój problem. Ja dawniej- demon sexu;-) a teraz nie mam nawet ochoty myśleć o sexie. A Mój mężuś cierpi oj cierpi biedaczek...
Miejmy nadzieję, że nam to minie...

reklama
ja może i bym nawet miała ochotę, tylko czasu i siły brak. na głowie sesja, zaliczenia, egzaminy, do tego ząbkujący brzdąc, któy ostatnio ma jakiś mega skok, a w wolnej chwili robię zlecenia co by wspomóc domowy budżet :(

u nas częstotliwość spadła do max 1 w tyg. niekiedy nawet przerwy są trochę dłuższe. ale jak już przyjdzie co do czego to mam wrażenie że jest o wieeeeeeele milej niż przed ciążą i porodem :p :D :D :D

Do góry