reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle mlode mamy :)

reklama
nom jakoś tu cicho się zrobiło :) jak Twoja księżniczka?? za miesiąc będę swoją Kruszynkę tulić do siebie ... już mam wolne od Piątku siedze w domciu i nudzę się a młoda harcuje w brzuchu juz ma tak mało miejsca że jak sie wypnie dupcia i nogami to boli niemiłośiernie w nocy też daje popalić ale cóż przeboleje bo bardzo ją Kocham <3 Pozdrawiam Dziewczyny!

Milinka az dostałam łzy w oczach przypomniałam sobie jak u mnie porod wyglądał bardzo piękne chwile . Trzymam kciuki za szybki porod i za maleństwo [emoji4]ściskam i całuje [emoji9][emoji9][emoji9]a i proszę o zdjęcie po porodzie buziaki [emoji9][emoji9][emoji9][emoji9]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

20170201_114245.jpg

Załączniki

• 20170201_114245.jpg
    20170201_114245.jpg
    70,6 KB · Wyświetleń: 474
Oj tam zaraz ucichło..
Trzeba rozkręcić to forum więcej pisać to więcej osób dołączy i będzie ciekawiej.
[emoji14]
Proszę bardzo niech każda opowie co robiła przez ostatnie kilka dni?
Ja mam dwa psiaki znajdy ma przetrzymanie aż nie znajdą nowego domu. Szczeniak który wszystkich zaczepia, piszczy i życ nie daje [emoji14]
oraz sunie która się blakala po jakiejś wsi wyjadala śmieci bo była wciazy... teraz jest po zabiegu usunięciu szczeniaków i też czeka na nowy dom... mega pieszczoch i leń [emoji14]
Tak więc ja cały czas zajmuje się psami...
jutro idę do znajomego ginekologa na kontrolę i kontynuację zwolnienia.
Ale niestety na pewno nie będzie usg :(

Co chwile mnie w brzuchu smyra maleństwo. Brzuch mi rośnie... kilogramy lecą.
i to by było na tyle z tych paru dni :)

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Angelika:) widze ze tez zwierzolub jestes...to tak jak ja :) ....
ja w domku na zwolnieniu jestem. U mnie dzis 15t2d, od 2 dni podczas wstawania i siadania boli mnie podbrzusze. To chyba powiekszajaca sie macica. Za tydzien w czwartek mam wizyte. Mam nadzieje ze poznam plec :)

reklama
Oj tam zaraz ucichło..
Trzeba rozkręcić to forum więcej pisać to więcej osób dołączy i będzie ciekawiej.
[emoji14]
Proszę bardzo niech każda opowie co robiła przez ostatnie kilka dni?
Ja mam dwa psiaki znajdy ma przetrzymanie aż nie znajdą nowego domu. Szczeniak który wszystkich zaczepia, piszczy i życ nie daje [emoji14]
oraz sunie która się blakala po jakiejś wsi wyjadala śmieci bo była wciazy... teraz jest po zabiegu usunięciu szczeniaków i też czeka na nowy dom... mega pieszczoch i leń [emoji14]
Tak więc ja cały czas zajmuje się psami...
jutro idę do znajomego ginekologa na kontrolę i kontynuację zwolnienia.
Ale niestety na pewno nie będzie usg :(

Co chwile mnie w brzuchu smyra maleństwo. Brzuch mi rośnie... kilogramy lecą.
i to by było na tyle z tych paru dni :)

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Hej prawda cicho! Ja właśnie leżę w łóżeczku i oglądam kabaret tey. Osob8scie pracowałam z b. Smoleniem i uwielbiam to szkoda że juz nie żyje [emoji58]a jak u was laski [emoji4]?

Do góry