reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszłe mamy z Warszawy

Witaj.Ja tez zdecydowana jestem na inflancką.Zobaczymy czy nie zawiodą naszego zaufania:sorry:.Póki co oglądaliśmy prywatne sale na bloku A i uczęszczamy do szkoły rodzenia.Strasznie się boję porodu:zawstydzona/y:Przede waszystkim od razu na izbie przyjęc zaznaczę ,że mogą ciąć krocze tylko w przypadku zadgrożenia zycia dziecka,bo z tego co wnioskuję narazie robią to rutynowo.

hej jakiego masz lekarza prowadzacego? moim jest anetka zamojska jest swietna . my tez rozwazamy porod na bloku a, a wiesz jak to z porodami rodzinnymi jest na bloku b? a co do naciecia, to lepiej jak natnal niz mialabys popekac. ps.sorry za brak polskich liter,mam mala awarie klawiatury

reklama
o inflandzkiej też słyszałam właśnie że poród ok, ale opieka poporodowa do bani... no ale mimo to jestem zdecydowana na Inflandzką, zobaczymy jak będzie......

Hej!!
ja mam w planach rodzić na Madalińskiego, termin mam na ponieziałek więc powiem co i jak, generalnie slyszalam bardzo dobre opinie o tym szpitalu, chodzilismy tez tam do szkoly rodzenia Bocian która polecamy, bardzo ciekawe zajęcia.
A mam pytanko może któraś z Was mieszka na Mokotowie i zna dobrą przychodnie dla malucha tak żeby go zapisać ??

pozdrawiam wszystkie przyszłe mamuśki

Hej!!
ja mam w planach rodzić na Madalińskiego, termin mam na ponieziałek więc powiem co i jak, generalnie slyszalam bardzo dobre opinie o tym szpitalu, chodzilismy tez tam do szkoly rodzenia Bocian która polecamy, bardzo ciekawe zajęcia.
A mam pytanko może któraś z Was mieszka na Mokotowie i zna dobrą przychodnie dla malucha tak żeby go zapisać ??

pozdrawiam wszystkie przyszłe mamuśki

Hejka, ja pracuje na Mokotowie i z firmy mam opiekę medyczną w placówkach CM LIM (obecnie grupa LUX MED) mogę polecić doktor Beatę Cichecką.

Pozdrawiam

Hejka, ja pracuje na Mokotowie i z firmy mam opiekę medyczną w placówkach CM LIM (obecnie grupa LUX MED) mogę polecić doktor Beatę Cichecką.

Pozdrawiam

Kici69 - wlasnie nie szukam prywatnej kliniki bo taka tez mamy z mężem ze swoich firm w Medicowerze, chcialam znaleść specjalnie jakąś osiedlową przychodnię tak żeby też móc liczyć ewentualnie na wizytę patronażową po porodzie, nie wiem czy w Medicowerze jest coś takiego, muszę zadzwonić, a może znacie jakiś dobrych pediatrów w Medicower ??

Kici69 - wlasnie nie szukam prywatnej kliniki bo taka tez mamy z mężem ze swoich firm w Medicowerze, chcialam znaleść specjalnie jakąś osiedlową przychodnię tak żeby też móc liczyć ewentualnie na wizytę patronażową po porodzie, nie wiem czy w Medicowerze jest coś takiego, muszę zadzwonić, a może znacie jakiś dobrych pediatrów w Medicower ??

powinna być położna środowiskowa w medicowerze, bo w Lux Medzie mają taką opcje z tego co pamiętam.

reklama
Do góry