reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Przyszłe mamy z Lublina

reklama
Nie. Dwójkę swoich dzieci urodzilam SN Ale teraz chyba cc będzie bo jestem po operacji serca .A Ty jak będziesz rodzic?
No ja mam CC niestety termin ustalony przy pierwszym dziecku też miałam z powodu nieprawidłowowego zapisu ktg cały czas skakało tętno no i ryzyko było już takie że szybka akcja cc

Tak mialam tylko dopiero od 3 lat zaczęli lekarze mnie leczyć bo dopóki nie udał o się złapać nieprawidłowej pracy serca na ktg to odsylali mnie od pokoju do pokoju

Dopóki nie pokażesz czarno na białym i sama nie zdiagnozujesz się to Ci nie pomogą. Termin mam na 8 grudzień więc jeszcze całe lato przede mną ;) A Ty jak się czujesz? Ann9 co u Ciebie słychać?

hej hej, @marta18691 jestem z okolic Lublina a obecnie mieszkam na porębie,blisko lasu :)
Ka@sos ja bym chciałą zobaczyć swoją dzidzię, ale lekarz stwierdził że nie ma sensu usg teraz robić i będzie dopiero za miesiąc:(

reklama
Dopóki nie pokażesz czarno na białym i sama nie zdiagnozujesz się to Ci nie pomogą. Termin mam na 8 grudzień więc jeszcze całe lato przede mną ;) A Ty jak się czujesz? Ann9 co u Ciebie słychać?
No ja już mam dość jadę na Śląsk rodzić tam gdzie chodziłam przez całą ciążę no i jeszcze w sobotę na urodziny idziemy do chrzesnicy mojego męża...no więc ciekawy weekend będzie a potem poniedziałek rano szpital....a w jakim wieku masz dzieci?

Do góry