reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszłe mamy z Lublina

reklama
Dziewczyny z poza Lublina czy któraś z was brała położną do patronażu z innej przychodni niż swoja lokalna?
Kogoś polecacie?
Czy to jest realne w ramach nfz czy tylko prywatnie ktoś dojeżdża np.20km od miasta?

Hej mam prośbę o doradzenie mi lekarza prowadzącego moją pierwszą ciążę. :) Chciałabym aby to była Pani ginekolog-położnik najlepiej jakby była możliwość wykonania USG podczas wizyt. Proszę Was o radę :)

Hej mam prośbę o doradzenie mi lekarza prowadzącego moją pierwszą ciążę. :) Chciałabym aby to była Pani ginekolog-położnik najlepiej jakby była możliwość wykonania USG podczas wizyt. Proszę Was o radę :)
Masz fb? Jesteś na grupie Mamy z lubelskiego doradzają sobie?
Tam najczęściej jest polecana
dr Torres
dr Łazańska
dr Michalak
dr Teresińska
Ja nie miałam z nimi doczynienia ale pewnie w necie więcej info o nich.

Mamisia83 dzięki za info o grupie na fejsie wejdę i poczytam może znajdę gina. Jak narazie jestem po pierwszej wizycie u innej ginekolog zobaczymy czy u niej zostanę czy zmienię, bo przyjmuje chyba tylko prywatnie i nie pracuje w żadnym szpitalu (wiem że możliwe że podczas porodu nie będzie mojej ginekolog przy mnie ale zawsze jest jakaś malutka nadzieja że akurat będzie miała dyżur :) )

Mamisia83 dzięki za info o grupie na fejsie wejdę i poczytam może znajdę gina. Jak narazie jestem po pierwszej wizycie u innej ginekolog zobaczymy czy u niej zostanę czy zmienię, bo przyjmuje chyba tylko prywatnie i nie pracuje w żadnym szpitalu (wiem że możliwe że podczas porodu nie będzie mojej ginekolog przy mnie ale zawsze jest jakaś malutka nadzieja że akurat będzie miała dyżur :) )
A już wiesz gdzie chciałabyś rodzić?
W którym szpitalu?

Hej dziewczyny. Ja chętnie dołączę, jestem obecnie w 9 tyg ciąży :) prowadzi mi ja prywatnie lekarz, który ma dyżury w szpitalu na Kraśnickiej. Wiem, że na lekarza i tak ciężko trafić ale on zawsze daje cynk personelowi że to jego pacjentka, każe pisać SMS, na której sali się leży i ma "oko" na pacjentkę. Czy któraś z Was jest już po porodzie na Kraśnickiej i może podzielić się opinią?

reklama
Hej dziewczyny. Ja chętnie dołączę, jestem obecnie w 9 tyg ciąży :) prowadzi mi ja prywatnie lekarz, który ma dyżury w szpitalu na Kraśnickiej. Wiem, że na lekarza i tak ciężko trafić ale on zawsze daje cynk personelowi że to jego pacjentka, każe pisać SMS, na której sali się leży i ma "oko" na pacjentkę. Czy któraś z Was jest już po porodzie na Kraśnickiej i może podzielić się opinią?
Ja ze szpitalem na Kraśnickiej nie miałam doczynienia ale mam 3 koleżanki które tam rodziły i bardzo chwaliły.
Ostatnia w lipcu tego roku.
Poród naturalny.
Jej lekarz prowadzący nie pracuje w tym szpitalu wszystko miała tam świetną opiekę. Myślę, że to dobry wybór :)

Do góry