reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszłe mamy z Lublina

reklama
U mnie w końcu udało się pójść na zakupy które nie skończył się na raczkach [emoji23] 3 godziny w wózku i głównie spał...bez płaczu...ktoś mi dziecko podmienil...kupiłam nowe okulary bo mi się rozpadły, potem odwiedziłam dziecięce działy C&A i Zary oraz Smyka i oblowilam Młodego już z myślą o jesieni/zimie w długie rękawki i nogawki ... potem spozywka w Auchan i dopiero pod koniec zakupów się zbudził i to bez płaczu jak nie on [emoji16] ahhh gdyby tak już zawsze było [emoji2]marzenie! Mój mały diabelek zrobił mi chyba spóźniony prezent urodzinowy bo przedwczoraj skończyłam 22 lata [emoji4]
A dziś doszły nowe zabaweczki dla mojego smyka! To ten etap gdzie jest szał na gadżety i zabawki...pamiętam jak na początku był meeeega szał na ubranka szczególnie jak jeszcze mój panicz mieszkał w brzuszku...teraz jeszcze 3 miesiące i będziemy rozszerzać dietę [emoji4] nie mogę się doczekac.. sliniaczki już czekają, pierwsze naczynia też... [emoji4][emoji4][emoji4] będę dziś małemu przetwory robić... już fasolka z działaczki zamrożone, dziś buraczki i cukinię przerobie [emoji4][emoji4][emoji4] fajnie mieć własny ogródek [emoji1]

U mnie w końcu udało się pójść na zakupy które nie skończył się na raczkach [emoji23] 3 godziny w wózku i głównie spał...bez płaczu...ktoś mi dziecko podmienil...kupiłam nowe okulary bo mi się rozpadły, potem odwiedziłam dziecięce działy C&A i Zary oraz Smyka i oblowilam Młodego już z myślą o jesieni/zimie w długie rękawki i nogawki ... potem spozywka w Auchan i dopiero pod koniec zakupów się zbudził i to bez płaczu jak nie on [emoji16] ahhh gdyby tak już zawsze było [emoji2]marzenie! Mój mały diabelek zrobił mi chyba spóźniony prezent urodzinowy bo przedwczoraj skończyłam 22 lata [emoji4]
A dziś doszły nowe zabaweczki dla mojego smyka! To ten etap gdzie jest szał na gadżety i zabawki...pamiętam jak na początku był meeeega szał na ubranka szczególnie jak jeszcze mój panicz mieszkał w brzuszku...teraz jeszcze 3 miesiące i będziemy rozszerzać dietę [emoji4] nie mogę się doczekac.. sliniaczki już czekają, pierwsze naczynia też... [emoji4][emoji4][emoji4] będę dziś małemu przetwory robić... już fasolka z działaczki zamrożone, dziś buraczki i cukinię przerobie [emoji4][emoji4][emoji4] fajnie mieć własny ogródek [emoji1]

To fajnie że tak fajnie minął dzień:)

reklama
Kurcze chyba musze zmienic lekarza bo moj ostatnio mnie wkurza pozatym na ostatniej wizycie uslyszalam ze mam pojsc na nast.wizyte do ordynatora szpitala w którym chce rodzic bo mój już w żadnym nie pracuje nosz kur. ..... nie można było tak Od razu? Tyle że kasa by uciekła bo chodzę prywatnie echhh

Do góry