ivette73
Fanka BB :)
ja rodziłam w wojewódzkim, i chyba to opisywałam wcześniej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak tam lezałam to duzo razy sie tak zdarzyło, ale nei słysząłam zeby Cie odesłali jesli masz lekarza z tego szpitala!!!!!!! A kto jest Twoim ginem? jak mozesz napisz na priva bo mialam okazje poznac wszystkich i jestem bardzo ciekawa który to taki tak mógł ci powiedziecTrzymam kciuki w takim razie, i bardzo proszę o kontakt do położnej jeśli można. Pierwszy poród wspominam fatalnie, i marzę o komforcie życzliwych osób. Mój mail: natalia.kwn@wp.pl
Dziękuję serdecznie.
Dziewczyny - słyszałyście o odsyłaniu pacjentek z Wyspiańskiego w przypadku natłoku porodów? Uprzedził mnie o tym mój lekarz, z Wyspiańskiego właśnie, do którego chodzę prywatnie co najdziwniejsze...