ewelinka10425
Fanka BB :)
Misia, bo ja długo leczylam się z candidy, to jest coś co żywi się cukrem i jak wypije ta szklane glukozy to dokarmie to swinstwo i moze nawrócić...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jeszcze nie krzywa ale glukozę też mam mieć oznaczoną ale z samej krwi bez picia...Ala zagląda, zagląda tylko cisza byla więc i ja nie pisałam -) powodzenia na badaniach...ale to chyba jeszcze nie krzywa cukrowa,co?
Misia, bo ja długo leczylam się z candidy, to jest coś co żywi się cukrem i jak wypije ta szklane glukozy to dokarmie to swinstwo i moze nawrócić...
Witam dobę mam trochę za krótką...
Badań nie zrobiłam bo jak wstałam to nie mogłam się zmusić do zrobienia siusiumimo że całą noc też nie wstawałam do toalety dopiero po 9.30 coś mi się w pęcherzu ruszyło ale to już było niestety za późno bo teściowa wychodziła i już mi z Martynką nie mogła zostać...także na badania pojadę jutro tylko będę musiała przed spaniem dobrze opić się wody
A teraz zmykam na kawkę bo moje ciśnienie mnie dziś dobija...
![]()
ta bardziej przyjemna...nie pij tylko słodkich sokow na noc...bo podobno potrafią zmienic wynik ...jeszcze nie krzywa ale glukozę też mam mieć oznaczoną ale z samej krwi bez picia...