Pełna u mnie było wszystko ok, dziecko główkowo, skurcze były a postepu porodu w postaci rozwarcia brak... i tak 9 h z mega bolami ze płakalam... skonczyło się cc, czesto się to zdaza, albo akurat był taki hurst jak bylam na porodowce, kazda jedna prawie na sale operacyjna trafiala.. jak tam bylam tylko jedna sn urodzilaJa teżmyślałam że cc to głównie jak są bliźniaki albo dziecko źle ułożone
A Ewirut to przecież już miała skurcze to skąd ta cc?
reklama
dziewczyny, byłam u endokrynologa z tymi moimi wynikami i powiedziała, że dobrze, że tak szybko przyszłam, bo takie niskie tsh a wysokie ft3 i ft4 wskazują na nadczynność tarczycy skąd ona się wzięła to nie wiem, zawsze te wyniki miałam w normie. dała mi leki- thyrosan. Ja jestem pełna obaw czy one nie szkodzą, bo nawet na ulotce jest napisane, żeby nie brać w ciazy, chyba że lekarz uzna to za konieczne:-( ale endokrynolog powiedziała, że więcej krzywdy mogę sobie narobić jak nie będę brała tych leków, bo najważniejsze jest wyrównanie tych hormonów.. więc biorę te leki, ale boję się bardzo wiem, że one przechodzą do dziecka, ale jakie mam wyjście? byłam na usg tarczycy, mam jakieś guzki, jeden taki większy i pani dr mi powiedziała, że to on może robić mi takie zamieszanie w tych wynikach. W sobotę idę znowu na wizytę, mam zrobić badania i zobaczyć czy po tygodniu brania te leki choć trochę zadziałały. Mam nadzieje, że wszystko będzie dobrze...
Yoanna bardzo się cieszę, że wszystko dobrze:-) już widać brzuszek u Ciebie?:-)
Jak tam ewirut, macie jakieś wieści??:-)
Yoanna bardzo się cieszę, że wszystko dobrze:-) już widać brzuszek u Ciebie?:-)
Jak tam ewirut, macie jakieś wieści??:-)
pełna_nadziei83
Fanka BB :)
Kasiulekk lekarz wie co robi, więc się nie martw, ja w ciąży byłam chora, miałam zapalenie zatok, dostałam antybiotyk i inny lek, gdzie też było napisane, zeby brac tylko gdy ryzyko powikłań dla dziecka jest większe niż jakby sie nie brało, dr mi wytlumaczyla że lepiej wziąć, wtedy dziecko się nie zarazi moją chorobą, wiesz w ulotkach zawsze muszą napisać jakiś dupochron, dobrze że juz jesteś pod opieką endo
No właśnie, ciekawe co u Ewirut
Ciężarówki może wrzucicie fotki waszych brzuszków :-)
Ale mi dziś Nataszka dała pospać, pobudka o 4 a potem dopiero o 8.30
My wczoraj walczyliśmy z kupką, bo przez to mleko mm 1,5 dnia nie robiła kupki, podałam jej troszkę herbatki koperkowej i od razu poszły dwie kupy, kurde ale ona lubi tą herabatę, ciągnie że aż smoka puścić nie chce
No właśnie, ciekawe co u Ewirut
Ciężarówki może wrzucicie fotki waszych brzuszków :-)
Ale mi dziś Nataszka dała pospać, pobudka o 4 a potem dopiero o 8.30
My wczoraj walczyliśmy z kupką, bo przez to mleko mm 1,5 dnia nie robiła kupki, podałam jej troszkę herbatki koperkowej i od razu poszły dwie kupy, kurde ale ona lubi tą herabatę, ciągnie że aż smoka puścić nie chce
Ostatnia edycja:
kwiatuszekq20
ale slodka kruszynka
ysia jaką Ty masz śliczną panienkę w domu :-)
No widać po rączkach że ciałka przybyło ;-) A karmisz czy dajesz mm?
pełna a Twoja Nataszka już miesiąc skończyła. Kurcze leci czas jak oszalały
Macie jakieś wieści o ewi i emi?
A o tej pogodzie to szkoda słów...
Podobno jutro ostatni dzień tych upałów i od soboty ma być chłodniej.
Więc oby do soboty
No widać po rączkach że ciałka przybyło ;-) A karmisz czy dajesz mm?
pełna a Twoja Nataszka już miesiąc skończyła. Kurcze leci czas jak oszalały
Macie jakieś wieści o ewi i emi?
A o tej pogodzie to szkoda słów...
Podobno jutro ostatni dzień tych upałów i od soboty ma być chłodniej.
Więc oby do soboty
Ostatnia edycja:
kwiatuszekq20
u nas niby juz od jutra ma byc ochłodzenie
reklama
Podziel się: