reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Dzień dobry :-)

Martuś dla Ciebie też wystarczy i jeszcze kilka innych dziewczyn uda mi się obdarować ... Komu, komu, bo idę do domu :-D:-D:-D

My juz jeden spacerek zaliczyłyśmy, ale Bianka się chyba jeszcze nie zaaklimatyzowała, bo nie spała w ogóle na spacerze, a później na rękach do domu wracałyśmy, bo był ryk... Ale zjadła i od razu zasnęła :-)

U mnie słonce daje po oczach, że ho ho :-) Dobrze,że wiaterek czasami zawieje, bo troszku chłodniej wtedy :-) No i usiadłam spódnicą na gumie do żucia :baffled::baffled::baffled: dziewczyny doradziły mi,żeby do zamrażalki włożyć i się później wykruszy, wiec mam nadzieję,że się uda, bo bardzo lubię tą spódnicę :baffled::baffled::baffled: Macie ewentualnie jeszcze jakieś sposoby na usunięcie gumy z ubrania ??

Miłego dnia Wam życzę :-)

Ps. Martuś no coraz lepiej wygląda ten Twój suwaczek :-) Oczywiście znowu zaomniałam wysłać Ci paczkę :baffled: Weź mnie w głowę walnij, to może zapamietam....

reklama
Melduje się i ja córka marnotrawna ;-) ostatnio coś napiszę na fb a tak to tylko włączony net i zminimalizowany do paska bo mam totalny brak weny. Cały tydzień chodzę do pracy bo mi kasy szkoda ale zaczynam już mieć dość..... nie pracy tylko szefa..... wczoraj był dzień pastwienia się nade mną i cokolwiek w firmie ktoś nie zawalił ja się musiałam z tego tłumaczyć już mi się ryczeć chciało :-( narazie mój cel wytrwać do końca maja.

Ewirut witam !!! Widzę że my z brzuchami w miarę ten sam rozmiar ::blink: nie przerażaj mnie że masz tak już wszystko przygotowane bo ja wyciągnęłam ciuchy po córce, obejrzałam które się nadają i wyprałam z pierwszego..... wózek na strychu , łóżeczko u znajomej, wanienka i fotelik samochodowy to jeszcze w internecie lub sklepowej półce... ani jednej rzeczy jeszcze nie kupiłam ...... nawet nie mam gdzie tego dziecka dać bo w domu nic nie przygotowane :sorry2: masakra nie mam siły ani weny....

Malami kochana jaki super prezent.... adoptuj mnie proszę :-D:-D:-D
Nie przemęczaj się za bardzo z tą komunią żeby potem się coś nie podziało

Dziama jak się cieszę tym Twoim ślubem..... :-)

Paula ja w internecie nie kupowałam tylko w aptece pink test czy jakoś tak i kosztował 6 zł na promocji i 10 bez i pani powiedziała że on jest tani ale bardzo dobry .

A teraz coś na lepszy humor (sytuacja prawdziwa) :
Szpital oddział ginekologiczny ( jedna z pacjentek pierworódka ok. 27lat rozmawia z drugą koleżanką też będącą w ciąży po raz pierwszy w podobnym wieku )
- No Kaśka mówiła że ta lekarka to jest okropna jak ją badała to jej rękę po łokieć włożyła
- No coś ty serio?
- No mówię Ci że niby rozwarcie jej mierzyła...
- eeeeeee.... to rozwarcia się linijką nie mierzy?:-D:-D:-D

Ada :-D:-D:-D:-D:-D Padlam i nie umiem wstać :-D:-D

Paula to moja ulubiena piosenka :) a poza tym masz racje ,Martuś szykuj stopki :-D

Ps
Mnie ząb napier...... Muszę go leczyć kanalowo to raz dwa jak sie nie uda to do wyrwania
A Lilka mi ponad godzinę płakała ńie nie pomagało ;(;(;;(;(

Witam dziewczyny:-)
Macie tu nr aukcji na alllegro prosze sobie wpisac i zobaczyc bmw dla naszego synka, bo mi coś nie wychodzi to wstawianie zdjec. Nr 3215943008 kolor niebieski;-):-)
Z góry przepraszam:tak:

Pogoda dzis daje sie wyznaki czuje sie strasznie nic mi sie nie chce:baffled: Upały mi nie służa, stopy zaczynają puchnąć:szok:

AdaW- Witam serdecznie jeszcze chyba sie nie znamy :)
Naze suwaczki różnią sie jeden dzien :)
Jak tam samopoczucie?

Życze miłego dzionka i dobrego samopoczucia:-)

Ostatnia edycja:
Rozia jeżeli chodzi o gumę do żucia to taki sam sposób znam od Perfekcyjnej Pani domu :-D innego niestety nie :no:

Aduś nO nO dzięki, ale szkoda mi teraz nawet tych 6,00zł bo to tak kontrolnie miało być, więc 1,00zł to tak akurat
;-) Właśnie, miało być, bo dermatolog dała mi jeszcze 3 opakowania tabletek, ale już są to definitywnie ostatnie 3 i po nich mam już do niej nawet nie przychodzić, jeżeli wszystko z buzią będzie OK, tak więc nic się nie zmieni :tak:

Ewirut ja jestem blondynką i nie wiem jak to znaleźć na allegro, nie wiem gdzie to wpisać
:zawstydzona/y::sorry2: Żeśmy się dobrały :-D

LiLuu a Ty już po dentyście?
:confused:

Hej Babulce jak to mawia Paula......:-):-):-) kurcze jakos zapomniao mi sie o wchodzeniu na bb :sorry2:

Lilu ty bylas u tego dentysty??? Cóż to cie dopadło myszko???:sorry2:
Marcia no to masz w sumie wszystko a buty pewnie kupisz dzien przed i beda mega wygodne :tak:bo zawsze tak jest zakupy w ostatniej chwili sa najlepsze
ps cukiereczku powiadasz????:-D:-D:-D
Agnes szkoda ze musisz tego przystojniaka zostawic i isc do pracy:-(, a kto go bedzie pilnowal??? Babcia????

Ewirut fajna bryka :tak:

Ja dzisiaj przechodze sama siebie jem, jem i jem:baffled:........masakra niech ta @ przychodzi i zabieram sie za konkretna diete i cwiczenia bo bede miala 1,5 miesiaca na spokojne cwiczenia:tak:...................co do chłopów to wiecie z nimi zle a bez nich jeszcze gorzej:baffled::baffled::baffled:.......moj zapomnial juz jak wyglada bukiet dla zony wiec sobie sama kupiłam :-) i podziekowałam mu jak wrócił z pracy za nie i dodałam ze wisi mi 5 funtów :-D:-D:-D

Ps Pamela pisała na Fb ze nadal nie ma neta i ze wszystko oki ale pieronica nie napisała czy się jej udało czy nie......mam cichą nadzieję że tak :tak:

Witam :)
Katy
ta @ lepiej niech nie przychodzi. :) a za ćwiczenia to ja też się biorę ehhhh
Ewirut wózeczek super ostatnio dużo ich u nas jeździ ładnie się prezentują :)

Na fb napisałam,że pół kreacji na wesele kupiłam:)
Antoni miał dziś bliskie spotkanie z futryną balkonową, będzie siniol jak nic. Zaczął dziś mówić nie ma, a na balkonie klamerkami bawi się godzinami, a ja muszę klamerek trochę kupić, bo duzo ląduje na zewnątrz :)

reklama
KatyB- Ja dzis to jestem taka zakrecona i jakas roztargniona , że :szok: myśle jedno robie drugie:baffled:
Tak jak mówisz z nimi zle bez nich jeszcze gorzej:tak: A o kwiatach to juz nawet nie wspominam,już zapomnialam jak wygladają:dry: Oni nie rozumieja , że to dla Nas coś pięknego i coś co lubimy. Ja jak cos wspomne to slysze eee na co Ci to przecież to zaraz uschnie i tylko szkoda kasy:wściekła/y:wrrrr.....

ViolaPop- dziękuje:-D Własnie dlatego zdecydowaliśmy sie na ten model , bo bardzo zgraby jest i jak dla mnie doskonały , bo nie jest wysoki , a ja jestem z tych z metra ciętych;-):-D

Ostatnia edycja:
Do góry