reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

:-D:-D:-D:-D:-D:-D

jestem jestem :tak:

Pauluś ja kupowałam zwykłe w aptece ....więc nie pomogę :sorry:,ale dziewczyny zamawiały na allegro ale które to nie pamiętam :eek:,a Ty dzis wolne?

mmmmmmmmmmmm i cos mi sie wydaje ze niektóre Panie trza kopnąć w tyłek zebytu sie pokazały :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Butów na Komunię nadal brak :szok: pojde na boso hahahahahah

dzis sniło mi sie ze urodziłam a nic nie było uprane ani spakowane :szok::szok:,wiec zaraz po niedzieli piore i prasuje :tak::tak::tak::tak:

ewirut ...gdzie tam torba spakowana :no:,jeszcze materaca nawet nie mam do łozeczka :rofl2:,bede szykowac wszystko po niedzieli bo ten tydzien to naprawdę zalatany

a dzis fryzjer jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :-):-D

Buzialki

reklama
Dzień dobry :-)

Martuś Ty przynajmniej już masz sukienke, a ja na chrzciny nic... Tzn. znalazłam bluzkę w orsay'u i jak innej nie znajdę, to ja kupię.. Bo ja muszę mieć bluzkę i spódnicę,a w związku z moim barem mlecznym, muszę najpierw kupic cos na górę, a później dół dobiorę, bo z tym mały problem będzie :-)

Ja dziś do mamy na parę dni jadę, więc może mnie być mało, bo ma być ładna pogoda,więc będę spacerować i takie tam :-)

Miłego dnia :-)

Witam w przepiękny dzień :-)

Martuś dziękuję za interwencję na FB
;-) Ja na grupie na FB za bardzo się nie udzielam, bo K ma dostęp do mojego konta :-p Nie to, że coś przed nim ukrywam, ale nie musi wiedzieć o wszystkim o czym z Wami piszę :sorry: dlatego też pozostałam wierna forum- po to też dołączyłam, aby tutaj porozmawiać :-)
Kochana no właśnie, tylko te apteczne są trochę drogie, jak na robienie je kontrolnie przed laserem, dlatego chciałam namiary na te tanie- sprawdzone
:tak: ale może któras z dziewczyn, która uzywała ich zaglądnie do nas wreszcie :-p
Jak będę się tak naprawdę starała to zakupię porządne
:cool2:
Oj niestety nie mam wolnego, śmigam znowu na nockę
:baffled:
Jak się czujesz?
Mam nadzieję, że zobaczymy efekt fryzjera
:-)

Rozia miłego wypoczynku u mamy
:blink:

Jak ja Wam niektórym zazdroszczę tych sysków
:zawstydzona/y: bo u mnie to trzeba szukać z lupą hahaha :laugh2::laugh2::laugh2:

Miłego Dnia :*

Witam kobietki:-D
Właśnie wróciłam z pogaduszek od koleżanki ;-)
Dzis złożyliśmy wózek jest świetny jestesmy bardzo zadowoleni wszystko jest takie jak na obrazku:tak::-D Już nie moge doczekac sie kiedy pójdziemy na pierwszy spacerek:happy:
A co tam u Was kobietki cisza tu ostatnio:-(

Witam :)
Marta wpadła z rana wszystkich opie....... wiec jestem hehe
Ewirut witaj chyba się nie znamy. Gratuluję fasolki i pochwal się wózeczkiem :)
Postaram się zaglądać częściej ale nie obiecuję bo czasu mało a pogoda spacerkowa. Antek uwielbia być na dworze.
liluś napisałam na fb odnośnie danonków.
Buziaki dla wszystkich.

reklama
ViolaPop- witam również serdecznie:-) Jutro wystawie zdjecie bo dzis nie zrobiłam zdjecia a jutro postaram sie wrzucic zdjecie:tak: Własnie skonczyłam prasować kolejn ature ciuszkow dla bobasa. I na dzis juz postanowiłam ze koniec , teraz czas na kąpiel i relaks:-D Jeszcze troszke i mezus z pracy wroci:tak::-D

Do góry