reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Hej :)

Losiczko - właśnie o to chodzi że tymi kocyki i sukienkami z minki masz szanse sie przebić na allegro. Nie ma jeszcze za wieli ludzi którzy sprzedają tańsze wersje. Kiedys wszystkie kocyki kupowało sie z polarku, teraz w mode wchodzi materiał który sie nazywa minki. Sukienki z tego materiału widzialam tylko w tym jednym sklepie, a jakbym mogła kupic taniej na allegro to bym na 100 % kupiła bo to takie mięciusienkie jest. Kocyki mają jedną stronę minki, w środku wykład dla alergików a druga strona bawełna. Wszystko idzie kupić na allegro bo sie sama zastnawialam czy by taki kocyk uszyć dla Oli żeby było taniej bo do 80 zł bym kupiła a za 160 to juz podziękuje. Jak nie chcesz szyć wiekszej ilości to moze chociaż dla mojej Oli byś uszyła?

Ada - a chorowaliście juz na różyczkę? jeśli tak to raczej nie ma sie czym martwić. Macie juz upatrzone imiona?

Malami - kurde ale Cię wzieło, ja to jeszcze od czasu do czasu wymiotuje tak ciążowo i chyba juz mi tak zostanei do końca

Rozia - brzuch rośnie dosłownie w oczach. Ola raczej leniuszek i ruchy czuje tylko kilka razy dziennie a czasami tylko wieczorem. Zupełnie inaczej niż Mati.

Ostatnia edycja:
reklama
Lori nie wiem czy chorowałam ale robiłam w ciąży badania i lekarka powiedziała że dobre a nawet z różyczki poprawę robiłam dla pewności.Więc mam nadzieję że będzie ok. zwłaszcza że mam przed oczami takiego Lesia chłopak starszy ode mnie nie słyszy (trochę mówi choć to raczej bełkot no bo jak nie słyszy no to nie umie dobrze mówić) i wszystko przez różyczkę a swędzi mnie wszystko przeokropnie ale to samo sugestia :-D Imiona jeżeli jakimś zrządzeniem losu okazałoby się że to jednak chłopak to Antoni Władysław a dziewczynka Liliana Helena chyba zostanie chyba że jeszcze coś mi się uda z mężem wynegocjować :-D

Lori jak masz troszke czasu ;-) to poszukaj mi na allegro ten materiał :-) tzn ten minki czy jak mu tam :-) wieczorem usiądę i poszukam reszty .A jak wstawia sie link z allegro tutaj ?:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: nie umiem tego robic :baffled:

i ja sie witam po weekendzie Kochane! pogoda mi sie udała,morze odwiedziłam więc jestem naładowana energią:cool2:.teraz tylko czekam na owulkę,oby przyszła w porę i będę działać.Ada ja u Ciebie jednak stawiam na Antoniego:tak:.Lori ja sie dołączam do prośby o fotkę brzusia!Losiczka to przyjemnej pracy życzę i wcale mnie nie dziwi że torebeczki idą jak świerze bułeczki:tak::tak::tak:.Martuś Słonce duzo zdrówka życzę,bardzo mi przykro że Cię tak męczy:-(.Sylwus super,powodzonka! widzę że większość pań spędziła weekend z rodzinką na spacerkach,ale Wam zazdroszczę!:-) też bym chciała pchać wózeczek z malenstwem,niby taka mała rzecz,taka zwyczajna,a dla mnie wciąż jest marzeniem...Ach Kochane ciężaróweczki czekam na fluidki,niech sie stanie wreszcie jakiś cud! wracam do pracy,zaglądne wieczorkiem.miłego dnia Kochane!!!

Pamela chciałabym Antka ale i Liluśka będzie elegancko:tak: Ty też się kochana doczekasza teraz trochę słonecznych fluidów
````````````````````````````````````````````````````
``````````````````````````````````````````````````
`````````````````````````````````````````````````````
```````````````````````````````````````````````````
``````````````````````````````````````````````````
```````````````````````````````````````````````
````````````````````````````````````````````

Lori TY się kobieto nie przemęczaj ja okna też mam nie myte brudne tak że nawet firan nie długo nie trzeba by mi było wieszać ale ta dożarta bestia (m) nie da mi ich umyć :no: bo się boi że znowu szpital będzie

Lori dzięki :-) ale popatrz wymiary tych materiałów są o prawie o połowę mniejsze niż ten orginalny kocyk :-( a nie wiem czy można łączyć :-(bo szycie będzie widac jakby co .

reklama
Ja właśnie nie mam żadnego przeczucia ..... jakoś wcześniej za nim zaszłam w ciąże i wyszły te komplikacje bardziej zależało mi na tym żeby był chłopak a teraz chciałabym już po tej stronie maleństwo i tyle żeby wszystko dobrze poszło. Dziś do lekarki jadę...... i jak m w miarę wcześnie wróci to może jeszcze zapytać o usg do innego lekarza wstąpię..... miałam morfologię jonogram i mocz robiony oby wyniki wyszły dobre bo nie za bardzo mi szpital teraz pasuje

Do góry