reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

witam rano!

humor nadal kiepski. myslę co zrobic. prawo niby mnie chroni i musi mnie przyjąć. chyba że zamknie aptekę a o tym wspominał tak więc lipa. szkoda tylko, że wcześniej nie powiedział to szukałabym czegoś wcześniej. a poza tym u nas będzie kiepsko znaleźć pracę w aptece. weszły na rynek molochy i wykaszają apteki jedna po drugiej. będę myślała o szkole. ale w szkołach tez ciężko nauczycieli dużo. załamałam się wczoraj

na razie jeśli nie zamknie apteki to będę z nim rozmawiać może na 6 godzin by się zgodził. a jeśli zamknie to cóż. mam jeszcze urlop do wykorzystania i będziemy kombinować. ale nie powiem zła jestem, rozczarowana. 6 lat tam pracuję jak nie miałam rodziny to zawsze na każde zawołanie, jak były urlopy to ciągnełam po 12 godzin dziennie a teraz tak mnie potraktowali. życie pokazuje mi kolejny raz że nikt nie docenia tego jak się poświęcasz robisz dla innych.

dobra nie smęcę. muszę wziąć się w garść i zacząć działać. dzisiaj jeszcze sobie pomarudzę, popłaczę z bezsilności i będzie ok. mam Olka a to najważniejsze

reklama
Hej Babulce :-)
nie spie od 4.30 :-( cisnienie spada głowa boli a wczorajsza zgaga masakra wieczorem

Liluu po 4 m-cu spokojnie mozesz papulku wprowadzać ;) tylko nie czekaj zbyt długo bo nic pozniej nie bedzie chciała jesc

Ilonka a Ty gdzie????????????

Losiczko i jak po nalesniczkach dziś :-D

Agnes o cholera ale idz do tej pracy i do poki nie zamknie to mozesz pracować ,no chyba ze to było tylko jego głupie tłumaczenie

u mie juz na plusie jest na dworku 11 ale zaraz lunie deszcz :-(

agnes, moja koleżanka miała podobnie. Pracowała do końca 8 miesiąca, żeby nie robić problemu w pracy, a jak wróciła po macierzyńskim to po tygodniu koleś jej powiedział, że redukuje etat i ją zwolnił:wściekła/y:

Malami, oby Oskarek nie przyzwyczaił się do tych wczesnych pobudek;-)

Losiczko, moja teściowa opowiadała, że jak mój mąż był mały to nic mu nie pasowało, straszne dziecko, i jak miał 4 miesiące to się wkurzyła i nakarmiła go grochówą:-D Nic mu nie było podobno:-D

My dziś pospaliśmy do 7:30. O 6 już pobudka była, ale szybko zatkałam buzię cyckiem i udało się jeszcze usnąć:happy2::happy2::happy2: Dziś odbieramy rolety zaciemniające 100%, mam nadzieję, że pomogą na tego naszego rannego ptaszka:tak:

Miłego dnia.

Losiczko, katy, macie pozdrowionka od Zagubionej:happy:

Ostatnia edycja:
Witam i ja ! Ja na razie krótko wpadam bo szef ma przyjechać więc muszę pilnować żeby zonka nie było :-D

Paula Martuś Sukienki super :)

losiczko nie ma co się przejmować bardzo ja wiem że adhd oznacza dużo pracy i ze strony Kuby i Twojej i nauczycieli ale ważne że to nie jest nic bardziej poważnego.... dzieci teraz mają tyle okropnych chorób że po prostu masakra :-( znam dzieci które mimo adhd po "rehabilitacji" ćwicząc koncentracje, opanowanie naprawdę dobrze sobie radziły najważniejsza jest diagnoza i żebyście zaczęli pracować z Kubą im wcześniej tym lepiej:tak:

Lilu ja chyba podobnie jak katrina zrobiłam ( nie z królikiem:-D) czyli dodawałam po odrobinie kaszki z glutenem do mleka z kleikiem ale ja rocznemu dziecku truskawki dawałam a potem usłyszałam że po 2 latach się powinno dawać dopiero bo uczulają ale Jula do tej pory je tak uwielbia

Mam pytanko czy jak byłyscie na l4 to po tym miesiącu co wam pracodawca musi płacić przyszło Wam pismo z zus że sprawdzają czy wam się świadczenia należą?

Dzień dobry :-)

Kocham to moje dziecię :-) Pospałyśmy do 5:10 do chwili jak ma do pracy wstawał, zjadłyśmy, poszłyśmy spać i wstałyśmy o 9 :-) A Bianka teraz leżakuje w łóżeczku i gada z karuzelą :-) Normalnie dziś mnie dziecko rozpieszcza :-)

Martuś ta pogoda taka kijowa, bo mnie też głowa bolała przez 2 dni... Dziś póki co jest spokój, ale dzień się dopiero zaczął :-)\

agnes ale kijowo :-( No właśnie tak jest,że człowiek się poświęca, a później guzik z tego ma, bo pracodawca tego nie docenia... Ja też się o tym w pracy przekonałam i teraz już się tak nie daję wykorzystywać... Trzymam kciuki,żeby się jakoś sprawa rozwiązała...

A mnie dziś lustro do łazienki siostra przywiezie :-) W końcu, bo tak to przeglądamy się w takim malutkim na nóżce :-)

Miłego dnia :-) :*

edith...
Ada mnie nie sprawdzali... ale malami sprawdzali...

Ostatnia edycja:
Dziendoberek :-) :-) :-)

Witam sie w ciężkim szoku :szok: bo własnie otrzymałam materiał który zamawiałam 3 dni temu za którego jeszcze nie zapłaciłam bo czekałam na maila od goscia:szok: .Zadzwoniłam do niego a on że myślał że mi odpisał i że ja zapłaciłam :baffled: a do tego dostałam wielki karton metrowych materiałow w różnych kolorach gratis :-):-):-).W rewanżu ma sobie wybrac torebkę też gratis ;-)

Tworzę sukienke z polaru.Moja siora sobie za życzyła dla swojej koleżanki :-) .Potem wrzucę focię :-)

Roszpunko dziękuję ;-) wzajemnie :-)

Spadam babeczki:-) lovciam Was wszystkie , narazinko :-) :-) :-) ( normalnie cała sie trzęsę z radości ) będzie co robić w wakacje :-)

Rozia ale oni napisali tylko pismo na żadnej kontroli nie byli. Ani u mnie w domu ani w biurze. Kazali tylko szefowi moje dokumenty dosłać tyle.

reklama
Witam ;-) U mnie dzisiaj pochmurno, ale ciepło, bo + 13’C :-) Wiosna dawkuje w moim rejonie słońce co drugi dzień, chyba żebyśmy nie zwariowali od nadmiaru :-D

Agnes wierzę, że uda Ci się jakoś z tego wyjść… Nie ma już najmniejszej szansy, że jednak Cię przyjmie?
:confused:

Nie wiem za bardzo co pisać…
:baffled:

Zobaczcie jaki fajny, tylko obejrzyjcie do końca, bo końcówka najlepsza
:laugh2: Mały mikołaj wita prezydenta - YouTube

Do góry