reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Sorki za post pod postem ale chce zeby wszystkie panie prżeczyaly i doradzily

powiedzcie mi proszę kiedy wprowadzalyscie gluten i jak to zrobic
czytalam masę artykułów i zglupialam wiem jedno ze juz powinnam zacząć :zawstydzona/y: Ale jak? Bede wdzięczna za pomoc

reklama
Liluu ło matko a co to jest gluten :szok: he he. Mój Szymonek to 6 miesięcy na samym cycu potem troche chrupek kukurydzianych do łapki dostał , bułę .Zupy jadł te same co my .Wogóle wszystko to co my .Nawet nie zmiksowane tylko poduszone dobrze widelcem. A jak miał 9 miesięcy mój kosmita ;-) dał mu do ręki suszoną polską kiełbasę :-p to tak ssał te kichę że normalnie uszy mu sie trzęsły. Teraz je wszystko co mąż.Ostre, kosmiczne żarcie typu wątróbki , nerki , jak dla mnie to blllleeeeeee .

Agnes albo Roszpunka powinny Ci pomóc :-p

A lody mniammmmmmm i torcika też bym sobie zjadła ;-) może zachcianki mam ;-)

Lilu, ja robiłam tak, kaszkę mannę mleczną z nestle, 1 łyżkę stołową rozrabiałam z wodą i podawałam łyżeczką, a potem cycuś:-)

Violu, dobrze że już jesteś:happy2: A córcia i Antoś jak?

Wiesz przy poprzednich dzieciach nie było jeszcze neta to dawałam tak samo a teraz człowiek bardziej świadomy ze może dziecku krzywdę wyrządzić i sie boi :( a poza tym zapomniałam wszystko !!!:zawstydzona/y:

Lilu ja tez wprowadzałam od 5 m-ca różne jedzonko po troszku zupki z marchewki ziemniaczka troche mieska itp a w 8 to juz normalny rosołek z kluseczkami z nami wcinał ;-) tylko mało owoców podawałam i teraz problem bo nic nie chce jesc tylko mięcho :-D

Kurcze tutaj pełno tylko owsianki :crazy: I platkow zbozowych w formie kaszek hmm i teraz juz ńie ńie wiem wszystko bez glutenu :szok:

Ostatnia edycja:
witam

u mnie dzisiaj dzień do d... byłam w pracy dogadac powrót i okazało się że raczej nie mam gdzie wracać. moze na pół etatu a i tak wątpliwe. załamka. a kredyt trzeba spłacać. musze jakos to przemyslec i zabrać sie za działanie w kierunku zmiany pracy. ale dzisiaj mam humor popsuty i w ogóle ryczeć się chce

paula w lidlu upolowałam jeansy ale różowe. na miętowe jak sie hieny rzuciły to tylko duże numery zostały. a przed sklepem jak przyjechałam z 30 osób czatowało. maskara jakaś. spódniczki były fajne ale takie cienkie że wszytsko przez nie by widać było więc zrezygnowałam

włosy obciełam teraz musze w weekend jakąś farbę zapodać sobie i wam pokaże

liluu my zaczeliśmy gluten wprowadzać jak tylko Olek skończył 4 miesiące. rano dostaje łyżkę mlecznej kaszki manny Nestle wymieszaną z kaszką ryzową bezglutenową. i taką łyżka zjada na śniadanie

lecę robić obiad potem wracam

reklama
Do góry