reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Halo, halo ja sie melduje:-)..................przezylam noc wiec moze bedzie dobrze :sorry2:

Glowa co prawda i brzuch boli ale i kawka i nospa zaaplikowana:tak: wiec trza wyruszac do roboty, w koncu to juz piateczek :-)

Milego dzionka zajrze wieczorkiem :-)

A co tu tak cicho :szok:

Witam was wszystkie

Losiczko ja rano zaraz po tobie napisałam posta i go nie wysłałam :-D
Moja krolewna wstała po5 potem sie jeszcze położyłam razem z nia a teraz na oczy ledwo widzę :baffled:

Milego dnia

wiadomo cos o truskafffce?

HEJka :)

ja dziś się BYCZĘ!!!!

Żadnych lekarzy, wizyt...SPOKÓJ!!

trzeba korzystać z ostatnich dni ciszy i spokoju :p Mati w przedszkolu, D w pracy, Mała buszuje w brzuchu, a ja kawkę właśnie wypiłam i lecę czytać co u was :)

hehe Losiczka nie ni, żadnych porodówek na weekend nie przewiduję, nic z tego ...zaciskam grzecznie nogi do poniedziałku :)

mam nadzieję że uda się szybko zrobić tą cc, bo wiadomo im szybciej się zrobi, tym szybciej wrocimy do domku..do stęsknionych chłopaków, zwłaszcza tego małego :)
cc będzie w pn, chybaaa że jakieś nieplanowane akcje będą to mamy być przygotowani że mogą zrobić cc we wtorek...zobaczymy :)

eee...yyy...sorki że się rzadko odzywałam..ale same wiecie jak mnie wywłóczyli po szpitalach
:sorry2: teraz..do poniedziałku haha liczę że spokojnie będzie ;)

Liluu nie no czapa wymiata :) super :)
Ilona Twój kubusiowy strój też bajeczny, zresztą..y czego się nie chwycisz to bajecznie wychodzi hehe :D
Agnes spokojnych nocek i późniejszych pobudek życzę
Katy jak się czujesz?
Rozia jak zakupy? woda ciepła jest?

yy i więcej nie pamiętam, ale każdą tulę do tego mojego wielkiego brzucha i pozdrawiam :)

Ostatnia edycja:
Witam i ja! U nas znowu biało i zimno ale w pracy grzejniczek i dnióweczka leci;-) ja byłam u tego nędznego pana który udawał lekarza :angry: (usg mi robił kto inny nie moja pani doktor niestety) ni pokazał mi maleństwa na monitorze ani nie dał zdjęcia zapytałam o płeć powiedział że chyba dziewczyna wogóle całe badanie zajęło 7 minut razem ze ściągnięciem swetra przeze mnie i wlezieniem i zejściem z fotela :crazy: w poniedziałek idę do swojej pani doktor powiem jak mnie lekarz zbył i zobaczymy co powie jak coś to się wybieram na kolejne usg prywatnie. Z dzieckiem chyba dobrze z tego co wyłapałam jak mówił do pani pielęgniarki która tam notowała. No to teraz mam przeboje z imieniem :-D

truskaffka ja myślałam że jednak ci się do poniedziałku nie chciało czekać;-)

lilu super czpusia :tak:

katy najlepiej byłoby pod kołderką siedzieć w ciszy i spokoju :happy:

losiczka oglądałam twoje dzieła na allegro te kosmetyczki mnie rozbrajają śliczne :tak:

paula ja się ciebie zapytowywuje gdzie jest wiosna?????:-D

więcej nie pamiętam miłego dnia :blink:

Ada ehhh szkoda że badanie takie lipne, czekamy zatem na dalsze wieści potwierdzenie kto tam naprawdę u Ciebie się chowa :)
a ja teraz już wolę poczekać...co się będę pchać na weekend do szpitala :-D

Dzien doberek - u nas znow zawialo sniegiem - jakby dawno go nie bylo.
ADA - oby kolejna wizyta byla bardziej owocna w informacje
TRUSKAFKA - bycz sie kobietko poki jeszcze mozesz
Ciekawe co u LORI ?
KATY - dobrze ze lepiej sie czujesz
LILUU - czapa wymiata :-D

reklama
Do góry