reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Lista obecności podpisana :-)

Rozia co za super wieści
:tak: a Bianka mądra dziewczynka, czeka na swoje łóżeczko w nowym pokoiku ;-)

Lori jeszcze tutaj muszę pogratulować !!!! Zresztą będę Ci gratulowała na każdym kroku
:-)
P.S. a z jakiej firmy ten test? Bo taki ładny- dziewczęcy
:zawstydzona/y::-p

Lori gratuluję i oczywiście &&&&&&&&&&&&&&&&&& żebyś zdrowo donosiła:) będzie dobrze:)

My już po 3 zastrzykach,ale już po 2 widać było poprawę :) noc bez gorączki:)
Dobrze,że od dziś przychodzą do domu robić zastrzyki, nie trzeba małego targać pół miasta tym bardziej,ze mąż ma popołudniówki.

Miłej soboty życzę:)

witam i zycze milego wekendu

lori moje gratulacje , cudowna nowina, az humor od razu jeszcze lepssy , rosnijcie zdrowo
becia weno nie zaniedbuj tak mojego wykresu hihihi- zartuje ,

Witajcie drogie panie

ja nie wiem jak my będziemy funkcjonować w społeczeństwie z niunka :) poza cyckiem nie wiedzi nic próbowaliśmy dzisiaj zabrać ja na spacerek do sklepu i z powrotem ale zdarzylismy tylko z domu wyjść i musieliśmy wrócić tak krzyczy :tak: A 15 mamy badanie słuchu :baffled: Masakra

Lori moje gratulacje niech fasolunia wczepi sie mocno w domek u mamusi i trzyma sie przez kolejne 8 miesięcy :*

reklama
Do góry