reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Rozia oby klucze były jak najszybciej :tak::tak::tak::tak::tak:

Liluu tyle spałaś??????????????heheheh ale spij spij bo jak Lily sie urodzi ..hehehhe ale podobno jest tak ze jak mama duzo w ciazy spi to pozniej dzidzius tez tak ma :-):-):-):-):-)

zjadłam rosołek a teraz zaraz zjem pyzy no tak zgłodniałam

a jutro WIZYTA :szok::szok::szok::szok::szok::szok: kochane kciuczki trzymajcie

Joasiu &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i daj znac szybko

a ja za chwile gosci mam ,tzn moj brat bo to chrzestny młodego i na Mikołaja ma wpaść :-D

reklama
Dziama ja w poniedziałek do lekarza

Martuś trzymam kciuki mocno

Lilu też bym chciała takie pyszne jedzonko :szok::-D

Jane kochana zdróweczka

Ilonka:)

Truskafka to masz małą rozbójnicę :)

Marysia ;-)

Paula nie wiem ja uczyłam francuskiego z takiego pierwszego lepszego kursu z księgarni :sorry2:

Asia trzymam kciuki za wizytę i czekam na relację

losiczka uwielbiam Cię

Ada moj G perfekt w mowie i pismie po francusku wiec jakby co tooo :-) albo jakby komus cos trzeba było tłumaczyć to zapraszam :)

Ilonko jak widzisz kolorek coraz jasniejszy wiec niedługo a moze juz na wiosne pojawi sie ten Twój ulubiony :-D:-D:-D:-D

według mnie najlepiej kiedyś uczyło sie metodą Callana i sita czy jakoś tak się to pisało
ale z doświadczenia wiem że nie ma to jak przyjechać do kraju anglojęzycznego i się uczyć :-p

edit

a wy gdzie żeś cie się podziały ????!!!!!!! znowu sama na placu boju buuuuuu
dlacego nikt mnie kocha ????????????

Ostatnia edycja:
Rozia a na co tyle wydałaś :szok::szok::szok: ja tylko kupiłam herbatkę rumiankową z Hippa i sól fizjologiczną w razie w a no i wit.D jeszcze tylko czekam na espumisan z PL w kroplach ale to koło nowego roku dopiero do mnie dojedzie bo tak koleżanka jedzie na święta

Emolient do kąpieli, aspirator do noska, linomag, octenisept, kompresy do osuszania pępka, sól morską do noska, sudocrem, no i dla siebie podkłady bella, maść nagietkową, szmapon i krem nawilżający i tak poszło jak nic 160 zł...

Ano niestety...

Ale juz prawie wszystko mamy :-) Jeszzce w tym tygodniu pojedziemy do hurtowni po kilka rzeczy, których nam brakuje i będzie wszystko :-)

A Ty już masz wszystko ??

reklama
Hej :)

Agnes - może mały ma skok i dla tego teraz tyle ciągnie. Przetrwać i się unormuje :tak:

Paula - moim zdaniem samemu nie idzie sie dobrze nauczyć, a najgorzej to nauczyć się z błędami. Jak odpada szkoła to może korepetytor do domu?

Lilu,Rozia - no ceny w aptekach masakryczne, ja wilokrotnie łapie się za głowę :dry:

Pamela - kciuki za wizyte

Jane - kurcze z jednej strony dobrze że wykryto, może jak wyleczą to wtedy się uda. Ja jestem w szoku że tej owulki nie było bo tempka ewidetnie wyżej

Małami
- hmm a konsultowałaś z lekarzem wynik tej cytomegalii? ... tak jest 47 tak? dobrze widze? bo wiesz ja przy tym zapaleniu spojowek już może mam oczopląs

Do góry