reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Witam laseczki w ten piękny słoneczny dzionek ;-)

Dużo prezentów dla dzieci małych i tych większych :-D

Mój humor dzisiaj do dupy.... :-(

Miłego Dnia Kochane :*

reklama
Paula- już jest :* musiałam coś popierniczyc bo mi edycja pół texty zażarła :) juz możesz lecieć na g :)
Jane- ej bez jaj ku_w_a mać! umów się kochana gdzieś jeszcze a co jeszcze lekarz powiedział jakies dodatkowe badanie czy co?
Katy- no to Mikołaj Cię znalazł heheeh a jak tata?
Roszpunka- nonono szalejesz szydełkowo pięknie :)
Ada- jak się czujesz? kiedy lekarz bo mi chyba umkło

no ja tez zalatana Kochane,chyba jak wszyscy przed Swietami,dzisiaj mam wizytę u gina wiec sie musze przygotować,melisse zaparzę czy coś,mężuś wział wolne popołudnie,bo pewnie sama to bym zamiast do gina,to do jakiegos baru na drina uciekła.Jane tak mi przykro,nosz k... zawsze coś! ciężka ta nasza droga po dzieciątko! ale dziewczyny mają rację idz do innego lekarza,tulę mocno! wszystkie Was kobitki pozdrawiam Mikołajkowo i uciekam sie przygotowywać do wizyty.

witam mikołajkowo. mój głodomór znowu na cycu wisi więc lece poczytać na g bo ciżko mi pisać. chyba muszę pomyśleć o sztucznym mleku dla niego bo moje chyba za słabe dla niego skoro co godzinę domaga się jedzenia

dziewczyny ogólnie to wizyta gdyby nie torbiel była udana...porozmawiałam z panią doktor i mam zrobić badanie prolaktyny i monitoring owulacji... poza tym da mi lutkę ... ale to dopiero jak wyleczę torbiel...umówiłam się na 18 na sprawdzenie czy torbiel się wchłania ... wtedy zobaczę co i jak...dzięki za dobre słowa:)

Jane życzę Ci z całego serca, aby torbiel jak najszybciej zniknął, a Ty po Nowym Roku- jeśli nie da rady wcześniej, cieszyła się dzieciątkiem :* :tak:

Pamela powodzenia :* kciuki oczywiście zaciśnięte :-)

edit.:

Kochane mam dylemat, czy któraś z Was orientuje się w sprawie fajnego kursu języka angielskiego na płytkach tak żeby można uczyć się w domu? Chodzi mi o to, aby kurs ten był kompletny, nie tylko słówka, ale również gramatyka itp. Tak aby przeprowadził uczącego od podstaw do powiedzmy zaawansowania
;-) W sumie mogą być to książki, niekoniecznie coś na płytkach, byle było fajnie, prosto opisane. Od razu chciałam zaznaczyć, że kurs w szkole językowej odpada :tak: Gdyby któraś miała coś sprawdzonego to bardzo proszę o linki :-) Dzięki :*

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hej kobitki..
u mnie ciag dalszy latania zeby tatusiowi autko zarejestrowac..
juz po obiedzie..chwila odpoczynku i szykuje sie do gina na 17 zeby potwierdzil ciaze:-) :-)
normalnie mam stresa..sama nie wiem czemu..trzymajcie &&&
wpadne jak wroce..
milego popoludnia...

Witam Gwiazdy :-)

AJ dziś też w biegu... Teraz wpadłam na chwilę,żeby zjeść obiad i zaraz znowu zmykam, tylko odpocznę chwilę :-*

Martus czyli wyniki ok :-) A pomiar kuchni ok :-) Dostaliśmy już info,że odbiory rozpoczna się jeszcze w tym roku, więc czekamy z niecierpliwością, ale już wiemy,że przy pierwszym odbiorze nie odbierzemy, bo są drzwi zarysowane i parapet utrącony i będą musieli cos z tym zrobić... No ale już ruszymy z miejsca :-)

Zmykam dziewczynki, ale życzę wszystkim wypasionych prezentów :-)

Joanna to kciuki za wizytę :-)

reklama
no to Joasiu czekamy na relacje po wizycie :tak:

Marta super włoski :-)

Rozia za mieszkanko &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& oby jak najszybciej :tak:

a ja przespałam cały dzień :szok: jak zwykle ,nic mi się nie chce więc leniu****ę na całego póki jeszcze mogę :-p

Do góry