reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
I ja sie obudziłąm :-D:-D:-D:-D

Ilonko noo brawo a niech mezulek zobaczy jaki to zapierdziel w domu hehehehehehhe ale bedzie bal :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Liluu no a ta idzie spac znowu hehehe a pozniej marudzi ze nikogo nie ma :phihihi

Losiczko a Ty zaszurana????az tak bardzo????

Katy,Jane jak sie czujecie?????

i gdzie cała reszta ???????????????????????????????????????????????

ja dzis stwierdziłam ze koniec lezenia i musze chatke ogarnąc bo na wejsciu mozna sie przewrocic,robie pozniej szybki obiad i po obiadku laby :-)
Miłego dnia :*

Lori zdrowka
Paula wyslalam ci zaproszenie na fb
Lillu mam nadzieje ze juz na swieta mala bedzie z Wami
Marcia jak tam kochana ?????
Ada lec do tego lekarza bo mnie ciekawosc zje
Valky no chyba jednak w kocnu ta @ przyjdzie.....tempka leci, migrena jest juz 2gi dzien tak ze chyba dzis lub jutro mnie dopadnie.....w koncu uffff
Dziamus jak tam ta niedziela??????
Losiczko sezon otwarty to i wiecej grosza chyba wpadnie tak???
Viola zdrowka dla Was!!!!!
Rozia kuchnia sliczniusia i jeszcze do tego bialoa......wow............ja tez juz chce!!!!! Super ze u Bianki wszystko dobrze.....niech rosnie
Joasia koniecznie daj znac co i jak po wizycie
Ilonka.....zarabiaj, zarabiaj ale pozniej juz chyba bedzie cie wiecej???
Katrina to ty tez widze zabiegana jestes....juz ci odpisalam na g
Pamela a co ci Mikolaj przyniesie???

Hej!!! A u mnie super.... świeci słonko i śnieg pada raz na jakiś czas.

Rozia fajna ta kuchnia..... ja mam dom 200 metrów na spółkę z teściową i szwagrem. My zajmujemy góre czyli jakieś 85 metrów i nie cierpię go bo ciĄGLE COŚ SIĘ PSUJE:-(

lilu skubańcu i zdążyłaś ;-)

paula a Ty znowu nocki?

lori biedaku zdrówka

katrina obrotna jesteś:szok:

joanna trzymam kciuki za wizytę:blink:

ilonka, losiczka wy pracusie :nerd:

val a jak egzamin drugi męża? zdrówka dla chłopaków:-p

martuś zazdroszczę laby :tak: ja narazie w pracy dorywczej a potem kamieniołom czyli porządki świąteczne w domu ;-)
Viola naprawdę? To nam się podobne imiona podobają ;-)

katy no mnie też ale wszędzie nawet prywatnie kolejki że i tak najwcześniej w poniedziałek mam opcję

truskafka, dziama, zagubiona.... hop hop!

więcej nie pamiętam....

Liluuu :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D niedługo bede ....jeszcze musze troche w domku porobic bo inaczej ..........znowu walne sie na łozko hehehe a jutro mam gosci :baffled: i musze tort jeszcze zamowic małemu na urodziny

Katy ja ok tzn jak mozna tak powiedzieć ,szalec nie szaleję wiecej leze niz cokolwiek robię :-D:-D:-D i efek taki ze jakies spodnie musze sobie kupic bo w moich dzinach juz sie nie dopne a jak zapne na gumkę to wieje w brzuch :-D a Ty jak sie czujesz???jeszcze troszkę i Pl???

Ciekawe co u Domiśki chyba da znać jak urodzi :szok::-D:szok::-D

Rozia ale fajnie juz wszystko sobie szykowac powolutku bedziecie :-D:-D:-D:-D

Ada fajnie masz snieg bo u mnie deszcz :wściekła/y:a ja nienawidze takiej pogody
boszzzzzzzzzzzzzzzzzzz wszystko mnie swędzi wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

reklama
a ja zaraz idę spać oooooooooooo i mam to gdzieś dzisiaj nic nie robie no może choinkę ubiorę jeśli będę miała siłę :-p

Do góry