reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

no nic ja już gotuję obiadek dzisiaj serwuję gulasz wołowy z kaszą jęczmienną plus obowiązkowo ogórek kiszony do tego :-):-):-):-) mniammmm a co u was ??

reklama
Cześc dziewczyny :)

roszpunka - no miło Cię tutaj widzieć ... już myślałam że Cię macierzyństwo pochłonęło na dobre :-p ... buciki super, nie wiedzialam że masz taki talent ;-)

Malami - cały czas patrze na twój wykres i podziwiam jaki juz jest długi bo mój to ciągel króciutki jak ogonek chomika hihi ale ten czas do testowania się wlecze

Kasia - no wow ale się trafiło hihi ... brać brac brać puki dają :-)

Ilonka - mi sie najbardziej podoba kotek :) a ty je czymś od środka podszywasz? ... powinnaś dla dziewczynek do kompletu robić torebeczki i sukienki dla lalek hihi :) ... jak bym była małą dziewczynką to bym chciała jedno i drugie :-D

Losiczka - i jak tam bojowe nastawienie masz przed starankami?:-p

a ja dzisiaj minimalnei lepiej, gorączka spadła no to uuuf bo anginy nie mam, tylko przeziębienie, ale łeb boli i mega drapie w gardle :dry:

wiecie co a ja mam ochote na pierogi i to taką straszną że dzisiaj bym mogla za nie zabić ... takie z kapustka i grzybkami mmmm .... byłabym sklonna w weekend zrobić, ale jutro mamy w pracy wigilię to sobie podjem hihi

edit:
ja na grupie też swoje trzy grosze wrzuciłam :wściekła/y:

LiLuu dam, dam tylko po tej nocce nie mam siły wytransportować się z łóżka, a w domu już się skończyły :-( takie żarłoki ogóreczne jesteśmy :-D

edit.:

Lori ja służę pierogami z mięskiem jakby co
;-)

Leniuch :-p:-p:-p mnie jak sie coś chce to lecę czym prędzej :-p:-p:-p ale się objadłam owocami :-) a żołądek pełny a taki pyszny obiadek już się kończy gotować :angry: znowu się najem jak wczoraj a potem do 4 rano niestrawność i zgaga :-D:-D:-D:-D ale jem teraz bo jak zacznę karmić to będzie dupa blada

reklama
LiLuu masz rację, jedz puki możesz, bo już niewiele czasu Ci zostało ;-)
Kurcze ciekawe kiedy Lily zdecyduje się zawitać po drugiej stronie :tak:

Ja to często jestem mega leniwa- niestety... zwłaszcza po nockach :zawstydzona/y: No chyba, że jest u mnie K, to w tedy mam jakąś motywację, ale tak to niet :-p

Do góry