reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Hejka :-)
U mnie pogodna cudowna, a mianowicie śnieg i słońce- piękniej być nie może ;-)

Katrina
ja w sumie nie wiem już co mam myśleć w tej sprawie z G… jakoś nie ogarniam tej sytuacji
:baffled:

Katy dziękuję :* przyjęte oczywiście
:tak::-)

Ada ja mam nocki tak różnie, więc za mną nie nadążysz
:no: nie tydzień, na tydzień tylko tak co któryś dzień, a raczej noc :-Dskomplikowana sprawa ;-)

Dzwoniłam dzisiaj do dermatologa żeby się umówić i nie uwierzycie, ale prywatnie zapisałam się dopiero na 18 stycznia
:szok: nie chcę nawet myśleć ile bym musiała czekać na NFZ... prędzej by mi twarz zgniła hahaha :-D nie daję rady sama z tym dziwnym czymś co mi zaserwował organizm po odstawieniu anty, tak więc postanowiłam działać z fachowcem- nie ma na co czekać :tak:

edit.:

LiLuu Ty śpiochu Ty :-D

reklama
Ada no nic musimy czekac razem z toba.......:-)
Martus juz mi przechodzi:tak: ....teraz dopadla mnie chrypa i katar:baffled:
Do Polski juz sie pakuje :-D:-D:-D......raczej te rzeczy ktore pokupowalam bo kolega jedzie vanem i nam pozabiera........wiec tak dokladaam, i dokladam......:tak:
Ty sie ciesz tak jak my sie cieszymy ze rosniesz:-)
Liluu juz choinke:szok:??????
Paula dziekuje i naprawde jestem pod wrazeniem Twojej urody;-)

A ja po przyjechaniu na sprzatanko zastalam pudeleczko a obok kartka......: Kasiu dostalismy te kosmetyki przez pomylke chcesz je????? :-)
IMG_0314[1].jpg

Sprawdzam na necie co to za firma a tu sie okazuje ze ceny nie takie male :szok:jak zobaczylam ile wyszlo za te lkosmetyki ktore dostalam to mi sie nogi ugiely :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: 1.362 zl :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:kocham tą prace :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

https://www.nuskin.com/content/nuskin/pl_PL/home.html

wpadam powiedzieć że żyję ale przed mikołajkami mam troszkę mało czasu. zakupy, sprzatanie i mój mały wiecznie nienajedzony łobuz który wisi pół dnia na cycu. tak więc zero czasu dla siebie. moze wieczorem uda się na dłużej wpaść. buzialki i miłego dnia

katy też bym taką pracę kochała. super

Hejka dziewczątka. Przepraszam za moją nieobecność, ale jakoś dni zrobiły się za krótkie:sorry2: Mój tata był w odwiedzinach, Maksio troszkę upierdliwy się zrobił, a ja w wolnych chwilach, których było niewiele, chwytałam za szydełko. Nie dam rady was doczytać, wybaczcie. U nas wszystko dobrze, wszyscy zdrowi. Wczoraj zaliczyliśmy drugie szczepienie. Mały zniósł je bardzo dzielnie:happy: Rotawirusy mamy już z głowy. Pozdrawiam wszystkie:-).
A to efekty mojej pracy:
Zobacz załącznik 520673Zobacz załącznik 520674

Agnes faktycznie masz malego glodomorra:-D:-D:-DPogadaj z Olusiem mądry chłopczyk jest to może zrozumi że mamusia musi mieć troszkę czsu dla siebie :-):tak:
Roszpunka no w koncu jestes chyba nawet wczoraj o Ciebie pytałam:tak:......no ale rozumiem, dziecko obowiązki :tak: ucałuj Maksia dzielnego chłopaka i rób dalej na szydełku bo widac że masz dar do tego.....czapa śliczna ale trampki wymiataja:-D

Ufffffff u mnie plamienie się zaczeło w końcu...............:-)

Ada - w Polandii zawsze miałam taką prace, że musiałam sama wszystko załatwić i najlepiej na wczoraj, więc mimo latek, obroty jeszcze mam takie SE - jak Losiczka z machiną... cos się nie odzywa, chyba jej nie wkręciło (sorki Losi... to taki żarcik).

Paula - juz jest OK.

Dzień dobry ponownie :-D:-D:-D:-D
Ja właśnie oczeta otworzyłam :szok: Ale sie wyspalam a teraz biegiem do sklepu co by obiad ugotować do 18 jak P wróci
ja to sie chyba nie pozbieram po porodzie :szok::szok::szok:
Katy fajny prezent :szok::szok::-D

Katka ty fuksiaro :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D i proszę ....... masz kosmetyki których w sumie być nigdy nie kupiła skoro takie drogie :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: super :)

Roszpunko skarbie jednak udało sie stworzyc czapulkę :-D:-D:-):-):-) piękna ....... a buciki wymiatają !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :happy2::happy2::happy2::happy2::happy2: Jak Maksio ???????????

agnes Olus niezły głodomorek. nie ma co ........ ale super ze Twoje mleczko mu starcza :tak::tak::tak::tak:
Marysia pochwal sie co kupiłas... a raczej co mikołaj kupił hihih :-):-):-)

Ania kiedys chyba wspominała ze róż pluz braz ładnie wyglada i proszę taram.........:-D:-D:-D:-D

Zdjęcie1362.jpg a tu jeszcze inne odcienie :)

Zdjęcie1368.jpg Zdjęcie1381.jpg

a tu komplecik dla Polisi :)

pawcio.jpg 021220121068.jpg

Witajcie ja tak na szybko bo nie mam sil kompletnie ;/
Sprzedalam troszke ciuszkow po Oliwce i teraz reszte segreguje mam zamiar cos z nimi zrobic ale jeszcze nie wiem co ;/
Ilonko sliczne tez czapeczki :_)

reklama
Katy dziękuję, nie opowiadaj głupot :zawstydzona/y::no: do Ciebie to mi jeszcze brakuje, że ho ho… :tak:
Ale Ci się znienacka Mikołaj przytrafił- super, też bym takiego chciała :-)

Roszpunka no nareszcie jesteś
;-) ale słodkości tworzysz- trampki w szczególności mnie rozwaliły na łopatki :-)

Ilonko
Ty nam się zapalisz przy tym szydełkowaniu
:-p:-)

Do góry