reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

ILONKO - kombinezonik wymiata a jego "zawartosc" to slodkosci :-)
MALA MI - wspolczuje samopoczucia ale minie juz niedlugo - wlasnie sobie przypomnialam jak to mnie meczylo nie tak dawno a tu masz niunka ma juz 3 m-ce
LOSICZKO - coz chlop na zawsze pozostanie tylko chlopem, wiec raz dobrze a raz gorzej

PAMELKO - a moze to fasolka sie rozgaszcza :-)

KATY - francuzka powiadasz...hmm intrygujaco

reklama
Pamelka ale dobrze że masz takie nastawienie bo jakby czasem tfu tfu tfu to nie to to łatwiej przełknąć a jeżeli to fasoleczka to musimy ogłosić święto na forum że tak blisko siebie ty i Marta :tak: a może potem to już lawinowo pójdzie Katy losiczka Roza itd.... a potem jaaa... uwzględniłam kolejkę ;-)

uciekam do domku trzymajcie się cieplutko i żadnych @ dzisiaj a jutro na sekundę wpadnę i same plusiki tak mi dopomóż Bóg

witajcie poniedziałkowo

Dziękuję bardzo w swoim imieniu za życzenia Kaśkowe.

Ada - chrzciny będziemy mieć w pierwszą sobotę stycznia, chrzestni przylatują do nas 31 grudnia, czyli już po świętach, stąd termin styczniowy.

Adus u mnie napewno to nie ciaza:no:........z miesiaca na miesiac przesówa mi sie owu:eek:
Co do fryzjera to mam 28 grudnia ;-)
Rozia to czekamy...:-)
Martus jade 21 grudnia i zostaje w Pl do 5go stycznia :-)
losiczko czekolade sobie zapodaj.....napewno pomoze jak nie na sraczke to na humor:tak:
Liluu to ty dzisiaj wizyte mialas???:szok:
Pamela tule....:sorry2:
Katrina czyli wszystko juz zapiete prawie na ostatni guzik??:-)

Liluu uuu no to mam ,dopiero wstałam ..sąsiadka mnie obudziła zapukała i zapytała czy mam ochotę na zapiekanką makaronową :)))) ja to mam sąsiadkę hii

Katy a wiec tylko na święta :-( szkoda ze nie na dłużej ,ale rozumiem ze jesteś pod tel :-D:-D:-D:-D:-D

Losiczko Pamelka widze ze tez jakas zaraza was dopadła :(( ojjj nie dobrze nie dobrze

ja z moimi dolegliwosciami obiad na 4 razy dzis gotowalam :sorry:

reklama
Do góry