reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

No niby tak ale ja musze jeszcze jakos potem funkcjonowac:-D:-D:-D:-Da w mojej pracy schylanie , przysiady i inne wygibasy to na porządku dziennym :baffled::baffled::baffled:

reklama
Dzien dobry
witam porannie :-)

Katy spoznione ale ...........zdrowka i wszystkiego naj naj naj i spełnienia życzen :*:*:*:*:*
nie było mnie w domku i dlatego nie zagladalam na net:zawstydzona/y:

całą sobote i niedziele przelezalam,w sobote było ok jeszcze ale niedziela....myslalam ze sie wykoncze:słabo,niedobrze ,brzuch pobolewal,wogole bez zycia ,jakby powietrze ze mnie uszło,tylko jem,jem,jem i jak tak dalej bedzie ............................

Losiczko jak sobotnie zakupki ????

Ilonka a co sie stało??????????????
Kasiu es :-):-):-):-):-):-) dziekuję ,Tobie i dziewczynkom zycze szybkiego powrotu do zdrowka i domu

Rozia czekam czekam na foto kuchni :-D

Jane wspołczuje takiego sajgonu :-(

Liluu cholera przez ich wymyslanie i ciagłe kontrolowanie teraz wy cierpicie :-(

Witam perły moje śliczne :-)

Wszystkie Kasiulki STO LAT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D:-D:-D Spełnienia marzeń :-):-):-):-):-)

Małami
narzekałaś ze nie masz objawów.???????? to fasolka postanowiła CIę uspokoić i Cię męczy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-p:-p:-p:-p mnie sie objawy zaczynały własnie od 6 tyg ... jedynie z Pawciem czułam sie cudnie cały czas :tak::tak::tak: Do konca I trymestru tak moze być a potem mam nadzieje ze bedzie lepiej :tak::tak::tak: wszystko sie zniesie byle miec to dzeciątko nieprawdaż ???????? :-):-):-):-):-)

Dziewczynki bo sie pytałyście co sie stało ........ a jak myslicie ?????????? normalnie m mnie podkurwił .........:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: za to wczoraj ... Boże kochany do rany przyłóż :sorry2::sorry2::confused::confused::confused::confused::confused: i jak tu nadążyć za nimi .........:eek::shocked2:

Dobra zbieram sie na zakupy zaraz .... nie chce mi sie no ale jak trzeba to trzeba :)

Chciałam Wam jeszcze szybko pokazać ten kombinezonik ( na Pawcia jednak za mały ciut bo roz 68 pod szyjką ma za ciasno grubasek na na długośc to jest ok ) No nic nie bedzie mi żal przynajniej sprzedać hehe :-D:-D:-D wystawie na all i moze pójdzie :tak::tak::tak: bo jest gruby i bardzo cieplutki :)

25112012838.jpg

Miłego dnia :-):-):-):-):-):-):-):-)

Zagubiona pierwsza byłam Martusia :-D ale co tam :-p

Witam i ja najpierw trochę prywaty weekend minął na totalnym leniu nic mi się nie chciało gości odwołaliśmy bo ni miałam nastroju ani siły na towarzystwo ( choć właściwie zmęczyć się nie miałam czym) wczoraj na zakupach miałam sobie buty kupić ale nie było żadnych fajnych i tanich a potrzebuję tak na płaskim ale cóż ostatni tydzień pracy to może zbędny to koszt. Wieczorem wzięłam się za prasowanie (zazwyczaj prasuję tylko to co stwierdzam że ubieram i jest zmięte a wczoraj odgórnie wszystko poszło) we wtorek jest pogrzeb męża chrzestnej mojego m ale nie idę bo jadę do roboty.

Lecę czytać co się działo u Was i dopiero wtedy będę odpisywać

Dziendoberek :-):-):-)

Ja napisałam na enpr jaką wspaniałą miałam niedziele :sad::sad::sad: męża to bym ........:wściekła/y: a od rana eski pisze że kocha przeprasza nosz kużwa mać za przeproszeniem ......dobrze że do piątku daleko to może mi przejdzie bo nie mam ochoty z nim gadac :dry:

Stroje odebrane czekam za torebkami ma babeczka dzisiaj przywież no i pod koniec tyg niby pacynki przyjadą.

Martuś jedz jedz kochana niech fasolina zdrowo rośnie :-):-):-) Na zakupach to zbytnio nie poszalałam bo kupiłam to co potrzebne chłopakom czyli ciepłe skarpety rękawiczki i kalesonki. A swoją droga mój Kubula w tym roku już 2 czapki w szkole zgubił :no: i 1 parę rekawic :no: normalnie na sznuek mu zrobie czapke jak małym dzieciom .

Ilonko no ja tego Twojego Pawełka to bym zjadła jest taki słodki. :-):-):-)

Katarzynki Nasze spóznine wszystkiego naj naj naj :-):-):-)

Kurcze nie moze wyjść mi z głowy Piąteczka :-:)-:)-( tzn że jej nie ma z nami :-:)-:)-(

Miłego dnia kochane :-):-):-)

reklama
Ilonka a co Twój m wyczyniał? Misiu jest śliczny :tak: a czemu randka przełożona?

Losiczka może przejdzie nim wróci ;-)

Sylwia dobrze że przeszło:tak:

Zagubiona jak ładnie ci śpi co za grzeczna dziewczynka że się mamie daje wyspać:-) się chłopami przejmujecie olać ich jeszcze będą błagać o wybaczenie :-D

Katy szalona...... jak zakwasy? Tak już jest że jak się jedno przypląta to ciągle coś lekarze wynajdują , zdrowia dla taty ;-)

Jane kochana Ty się zamęczysz przecież..... :szok:

Kasia es super że mimo wszystko jest już jakaś poprawa i mimo komplikacji wierzę że będzie dobrze buziaczki dla ciebie i dziewczynek

Lilu jak się skończyła ta wizyta w up? bo chyba mi umknęło :sorry:

Rozia fajnie że się z tą kuchnią udało :blink:

Roza jak po imprezie?

Val super że mieliście chwilę z m dla siebie szkoda że bez sympatycznego happy endu
Dziama a co tam z Tobą? tak ucichłaś nagle :-(

Truskaffka ale zaszaleliście:tak: a może ten piccolo był chrzczony

Katrina a kiedy będziecie mieć te chrzciny? W święta? spokojnie nie wproszę się :-D

Agnes jak Oluś?

Viola ale masz małego rozrabiakę nie da się zrobić :)

Paula już taki mróz u Ciebie był? szok
Martusia to teraz pewnie chciałabyś nie mieć żadnych objawów:-p trzymaj się ważne żeby malutkie było zdrowe:blink:

Piąteczko i tak Cię uwielbiam :*

Jak o kimś zapomniałam przepraszam nie mam dziś głowy do tego jakoś :sorry2:

Do góry