reklama
AdaW
wiedźma :p
Paula myślę że idź do kina w domu to nie to samo a jak pójdziesz w środku tygodnia to jeszcze taniej będzie. To jedyna część jaką oglądałam w kinie resztę ściągałam i na laptopie z moją mamą , która książek nie czytała ale sagę bardzo lubi i obie stwierdziłyśmy że wrażenia nie do porównania...... odradzam imax myślę że cała bitwa cullenowie kontra volturi byłaby straszna ja nie poszłam ze względu na okulary a poza tym nie ma jeszcze polskiego dubbingu i trzeba czytać więc nie wiem jak to jest w wersji 3d
losiczko ja też bym Cię chciała za teściową .... którego syna polecasz?
losiczko ja też bym Cię chciała za teściową .... którego syna polecasz?
Marysia77
Fanka BB :)
Witajcie lece na grupe a potem spacerek wiec wpadne wieczorkiem :-) buziaki
losiczka72
Mama 4 chłopaków :)
Ada proponuje tych najmniejszysz sobie zaklepać :-) bo można sobie jeszcze ich wychować :-) z tymi starszymi to juz gorzej he he
AdaW
wiedźma :p
Wiesz też o najmniejszych pomyślałam..... choć z drugiej strony wszyscy by myśleli że ja mamą ich jestem(postarzyłabym się) a przy starszych to bym trochę odmłodniała ostatnio się do Julki śmiałam że chyba powinna mi mówić Ada a do mojej mamy mamo ----> obie byśmy młodość odzyskały a tak to ona już taka duża
P
Paula~
Gość
Losiczko hahaha Oki
edit.:
Jej, ale mi się ziewa
edit.:
Jej, ale mi się ziewa
Ostatnio edytowane przez moderatora:
LiLuu
Szczęśliwa mama ;);););)
łooo matko własnie wróciliśmy
a więc wszystko w porządeczku najlepszym wody w normie,przepływy też,szyjka nadal jest dobrze zachowana więc pani doktor stwierdziła że małej się na świat nie śpieszy :-) i uwaga nasze maleństwo waży juz ponad 3kg i do terminu spokojnie jeszcze kilo dobije
acha i zdjęć nie mamy bo już ładnie przyklejona do kręgosłupa buzinką ale z tego co widzieliśmy to pyza niesamowita tak że ustawiona do wyjścia
a więc wszystko w porządeczku najlepszym wody w normie,przepływy też,szyjka nadal jest dobrze zachowana więc pani doktor stwierdziła że małej się na świat nie śpieszy :-) i uwaga nasze maleństwo waży juz ponad 3kg i do terminu spokojnie jeszcze kilo dobije
acha i zdjęć nie mamy bo już ładnie przyklejona do kręgosłupa buzinką ale z tego co widzieliśmy to pyza niesamowita tak że ustawiona do wyjścia
axarai
dziecioholiczka......
Hallo Kochane!
Liluu gratulacje!!!! Mi w 35tc też mówili 3 kg, przy porodzie 3460:-)
A to zachęta dla Staraczek Didi 3 minuty po CC https://www.youtube.com/watch?v=_nklFmt4vJw&list=HL1353346450&feature=mh_lolz
Liluu gratulacje!!!! Mi w 35tc też mówili 3 kg, przy porodzie 3460:-)
A to zachęta dla Staraczek Didi 3 minuty po CC https://www.youtube.com/watch?v=_nklFmt4vJw&list=HL1353346450&feature=mh_lolz
reklama
Podziel się: