reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Paula a jeśli mogę zapytać kasa fajna chociaz za tą pracę ???????????:sorry::sorry::laugh2::laugh2:
Violu ja sie własnie zastanawiam nad spacerówką juz.. tzn jeszcze nie teraz ale za miesiąc to chyba juz sie pożegnamy z gondolką bo widzę ze sie robi juz coraz ciaśniej ,, bo jak dochodzi kombinezonik plus kołderka to naprawde Papi nie ma bardzo juz miejsca :szok:, no ale tak jak mówię jeszcze z miesiąc .. moze na początku grudnia :tak: Co do jedzonka to na razie dostałó 2 razy jabłuszko z marcheweczką :tak: krzywił sie ale coś tam sobie podjadł reszte zjadł mu Jaś :laugh2::laugh2::laugh2: no ale teraz jak kupuje słoiczek to mu daje łyzeczką troszkę a reszte rozcieńczam z wodą i ma soczek :tak::-)

a to Werka sie nieźle gdzieś załatwiła :szok::szok::szok::-( biedna.... zdrówka dla niej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gołąbki zrobione juz sie duszą .....a teraz trzeba biec na zakupy i na pocztę wysłać kolejną partie czapulek :-D:-D:-D:-D:-D pogoda ....?? pozostawia wiele do życzenia :-:)-(

Ostatnia edycja:
reklama
dzień dobry dziewczynki

ilonka zapracowana kobieto

ania wszystkie stworzonka moje oki

rozia ja za kotami nie przepadam, bo długo się gotują i śmierdzą jak się je piecze- no ale członka rodziny nie pozwoliłabym się pozbyć

viola zdrówka dla werki

dziamuś tule słoneczko- trzymaj się kochana

no i tyle moja głowa pomieściła

miłego dzionka

Dziendoberek

Jejku jak mi fajnie :-) w domku cisza spokój :-) 3 talerze tylko do mycia :-)Mężuś za to nie wyspany bo trafił mu sie pokój w którym za oknem ma wentylator he he i mu hałasuje :-) ja mu na to ze niech porówna ten chałas z jego chrapaniem he he.

Pogoda do bani ciacha dzisiaj nie ma bo nie ma ochoty na nie :-p

Dzisiaj to troszkę poszuram sobie :-)

Ilonko no niestety ja nie jestem w tej szczęsliwej 3 :-D:-D:-D ale jakbym wygrała to mamuśkom kupiłabym prezenty dla dzieci a staraczką zafundowałabym invitro :-D:-D:-D

Miłego dnia kochane :-):-):-)

piąteczka hehe ciekawa jestem skąd Ty to wiesz jak się koty przyrządza?
no i smaka na te gofry robicie.....
Ilonka właśnie mi uświadomiłaś ,że dawno gołąbków nie robiłam :) Chyba na sobotę zrobię.
Losiczko miłego szurania:)

Antoś właśnie zasnął pewnie na swoje słynne 40 minut.... no ale zawsze coś

Losiczka długo to Ty nie możesz żyć bez tej maszyny :-D kciuki na nowy cykl &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&.........
Piąteczko TY burżuju jeden :-p ja tez chce gofry aaaaaaaaaaaa...............................:-D:-D:-D
Mam romansik do Ciebie :-) napisze na priv :-)
Viola zapraszam do mnie ....narobiłam jak głupia i teraz bedziemy z Jasiem jesc chyba do soboty te gołąbki :-D

Mój Papi własie tez usnął ........ w leżaczku na wpół siedząco :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: i tez sypia krótko w dzien... są dni ze śpi 3 razy po pół godziny a są tez takie ze śpi wstaje na flaszkę i dalej w kimono ( rzadko)ale ja tam tak wolę .... przynajmniej w nocy mi śpi pięknie :tak:

Witam i ja :-D
U mnie stara bieda temp wczoraj opadła o dwie kreski więc dałam że zaczął się nowy cykl. Wczoraj byłam w pracy z tatą (sprzedaje słodycze) bo ruch ma przed mikołajem duży a biedak sam robi. Dlatego jak mam w swojej pracy wolne to jadę z nim. Więc dziś odpoczywam w swojej pracy a jutro do roboty ciężkiej.... Przynajmniej może coś schudnę :sorry:

reklama
Ilonko jakie kciuki kochana :-D:-D:-D aaaaaaaa....... juz wiem :-) Ty chcesz żebym czapusię u Ciebie zamówiła :-) ach Ty spryciaro :-D

Oj gofra to bym sobie zjadła :-p

Ada kciuki za nowy cykl :-)

Do góry