reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Znalazłam wreszcie super przepis :-) Ale zjadalm 2 i mi żołądek pęka normalnie takie syte

Czas 10 minut Porcji 10
Pyszne i sprawdzone gofry! - składniki:

3 jaja
3 szklanki mleka
4 szklanki mąki
3 łyżeczki cukru waniliowego
2 łyżeczki proszku do pieczenia
cynamon
olej roślinny do posmarowania gofrownicy
Pyszne i sprawdzone gofry! - sposób wykonania:

Jaja, mleko, mąkę, cukier waniliowy, cynamon i proszek do pieczenia dokładnie wymieszać. Doprowadzić do rozgrzania gofrownicy posmarować gofrownicę olejem i nalać masę. Piec przez 6 minut.
Wyjąć i JEŚĆ.

ja nie dodalam cynamonu

Jejku dziewczyny, zaczynam łapać doła....
Byliśmy dziś w jednym sklepie zrobić rekonesans w płytkach i ogarnia mnie rozpacz, bo nie dość,że mnie się podobaja te najdroższe, to jeszcze inne niż mojemu m... Tylko przy jednych się zgodziliśmy i chyba je weźmiemy, ale sama nie wiem... A ceny ogólnie mnie przerażają :-(

witam wieczorową porą,widzę że macie pare sposobów na moją biedną rybkę:szok:,wykorzystam te grozby jedna po drugiej i zobaczymy efekty!

wpierniczam jabłko, popijam herbatkę, oglądam "prawo Agaty" i dobrze mi :p
dzięki, czarujcie czarujcie niech ten poród w marcu będzie półgodzinny hihi

Valky mnie na uregulowanie cyklu gin przepisała femoston mite, dwa cykle brałam, w trzecim udało się nam zaskoczyć :)
z innymi wspomagaczami nie pomogę.
Agnes spokojnej nocki ;)
Dziama ehhhh nooo dupiato z gin wyszło..
Trzymaj się jutro
Losiczka niezły rozrabiaka...ale jak mu się ręka wyrobi od pisania :p
mnie się Twoje obszywanie baardzo podoba :)
Pamela hehe jestem pewna że Filonek spełni życzenie ;)
Ania noo proszę pozwolenie masz, teraz sobie wyśnij jak ja półgodzinny poród i z górki hehe
Rozia ehhh remonty, pamiętam doskonale te przerażające ceny..

matkooooo gofryyyyyy...

reklama
truskafffka to ja sie Kochana do naszych czarownic dołączam w sprawie szybkiego porodu:-D:-D:-D ! juz raz próbowałam rzucić urok na teściową,więc doświadczenie mam!

Do góry