reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

A u mnie jakos leci ...
Chcialam sie starac o pomoc finansowo z mopsu ale moja rodzina w domu jakos nie umie mi w tym pomoc ....
Tata przyniosl zaswiadczenie ze zarabia 4200 zl a wcale tyle nie dostaje ma 2200 bo pozyczki w firmie mu tyle zjadaja no i brat mial mi przyniesc z urzedu pracy ze jest zarejestrowany i mowi mi ze moze wyciagnac po 12 a to gowno prawda bo moze w kazdej chwili bo sama cos takiego wyciagalam no i mam dosc i wcale sie chyba nie bede starac bo sama mama mi powiedziala wczoraj zebym sobie tylko pomarzyla ze co kolwiek dostane zasilku ehhh taka pomoc domowa ale jak bym ja miala jakos pomoc to musiala bym zalatwaic od reki a nie tak jak ja czekalam na to ponad 2tyg
Znikam ze smeceniem bede pozniej papa :)

reklama
Czesc Laski

Dziekuje Wam bardzo za kciuki, modlitwe........sytuacja na razie chyba opanowana, poprostu lekarz zostawil glukoze w razie czego. Mama mierzy cukier tacie kilka(nascie) razy dziennie.
Skacze jak diabli bo od 20-180 w przeciagu godziny....no ale musza tak sprawdzac inaczej sytuacja by sie powtorzyla.
Ja sprawdzam bilety i jak tylko znow cos sie zadzieje to jade chociaz na 3 dni.

Teraz zmykam do pracy ...pozniej wpadne i moze w koncu wieczorem bede miala troszke czasu na bb ;-)

Witam ! Ja narazie bez zmian . Pokrzywka uczulenie na udach, pod kolanami i na kostkach swędzi strasznie i takie krostki . Masakra !!! Spadek temp. dziś zaliczyłam więc czekam nas @ :-:)-:)-(

Truskaffka uważaj na siebie :*

Katy cieszę się że z tatą już lepiej :tak:

Val kochana trzymam kciuki :blink:

dziama co tam?

Ostatnia edycja:
hej laseczki:)) sorry, że mnie nie ma ciągle ale mam ostatnio sajgon w pracy:(( coś tam próbowałam podczytywać ale nie udało mi się wszystkiego. Teraz jestem w domu i z mamą działam:) zabieramy się za porządki w spiżarce... już się cieszę:-p

sorry, że wam nie poodpisuję:-(
miłego dnia

ps. ktoś mi może powie czy była już u mnie owulka ??

reklama
Piateczko - koszulka wymiata hehehh
Ania- pokoiczek wymiata :) i Kłapouch jest ja mam bzika na jago punkcie sa rzeczy z których się nie wyrasta :)
Ilonka- no kochana czapy piękne :) ja ostatnio też cosik naskrobałam ale coś mi lapek nie chce karty czytać muszę przez aparat chyba zrzucić więc w domku to zrobię. Papi juz trzy miechy o matko jak to leci.
Sylwia- masakra jakaś zamiast isć każdy na rękę to mają w dupie jak ja tego nie lubię ;/
Viola- pewnie że spróbuj tej biedronki c ci szkodzi.
Kasiaes myslę o was księżniczki
Katy- bądź dzielna babeczko! musi być dobrze
Axa- pewnie takie świateczne dni poza Pl najtrudniejsze co? A na Boże Narodzenie wy do Pl czy chłopaki do was???
Paula- dyspensa na enper wykonana :) miłego czasu z K
Ada- pracujesz do końca listopada a potem co? Co studiowałaś?
Roszpunko-z czego dajesz korki? a mama i tesciowa nie bardzo zeby z malym posiedzieć żebyś gdzieś wyskoczyła czy Ty nie chcesz z Nimi zostawiać?

U mnie w sumie wszystko ok 3 dni i kilka godz spędzone wspólnie z M :) oczywiście bez focha mojego sie nie obeszło ech ale tym razem przegięłam dostało się mu za nic- oj my baby i nasze muchy w nosie:) W sumie mieszkam na 2 domy sypiam u taty a stołuję się już u siebie i tak co chwilę wychodzi coś jak jestem w jednym domu to potrzebne coś co juz przeniosłam do 2 albo odwrotnie heheh. Matko ja nie wiedziałam że mam tyle rzeczy MASAKRA!!!!
Jutro rano przywożę siostrzeńca i siostrzenicę (moja Chrześnica) dzieciaki zaoferowały się że będą mi się pomagały przeprowadzić- no już to widzę ale przywiozę ich sobie będzie tak bardziej po domowemu i będę miała do kogo gębę otworzyć upychając wszystko na nowo w meble :)

przepraszam jeśli kogoś pominęłam

Do góry