reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Dzień dobry :-)

My jeszcze nie dotarlismy do cmentarza, bo siostry miały wczoraj przyjechac, ale jednak na dzis to przełożyły i zamiast wyjechac o jaiejś wczesnej godzinie,żeby minąć chociaż część korków, to o 9 dopiero wyjechały i jeszcze ich nie ma... A to tylko 90km... ehhh...

Miłego dnia Wam życzę i bez deszczu :-)

reklama
Witam!

u nas pada od rana. smutny ten dzien. na cmentarz nie pójdę. w weekend ma być lepsza pogoda to zapakuję Olka i pojedziemy. a dziś w domku. jadę tylko do babci na kawkę i późny obiad.

mimo wszystko miłego dnia dla was. pa

Chciałam życzyc spokojnego dnia pełnego zadumy i powagi w którym w sposób szczególny wspominamy osoby nam bliskie, których już nie ma z nami na tym ziemskim padole. !!!!!!!!!!!!!!!! :tak::tak::tak:

Zapalam dla wszystkich Waszych oraz moich bliskich znicz

w szczególności dla moich aniołków !!!!!!!!!!!!!!!

Zobacz załącznik 512272

Zobacz załącznik 512272
znicz478.gif

Hallo Kochane!
Wczoraj dostaliśmy w okno jajcem, ale chyba adresowanym do sąsiadki, bo jednak do nas nikt nie dzwonił, że ma ochotę na coś słodkiego:-)
My z Adą zrobiłyśmy sobie "tradycję" Kac na 10 do przedszkola, a my na 2 godzinny spacer po polach, górach i dolinach. Po cichu naiwna liczę, że mi spadną kilogramy. Właśnie Ilonka zaraz Ci napiszę dane, do naszej tabelki modelek:-)
U nas też nie ma Święta, M w pracy, poszłyśmy z Adą na cmentarz niemiecki (uwielbiam cmentarze) a tam pusto:szok: Na kilku grobach tylko palące znicze, pewnie mają polskie korzonki. Nawet nie posprzątane pełno liści (to akurat wyglądało ładnie, tak jesiennie:-))
Gdybym ja wiedziała, że moja córa będzie uwielbiał jeździć w wózku, to bym jej jakąś terenówkę porządną kupiłam bo po jeździe tym plastikiem na wiejskich ścieżkach mała wstrząsu mózgu dostanie ( chociaż ona bardzo zadowolona)

hejka
u mnie dziś trochę nerwowo bo brzuchol boli :( nospą się ratowałam i jest lepiej. Ale jeszcze tak długo mnie bóle nie trzymały :(
tyle dobrego że maluch pobrykał i przez dzień i teraz na wieczór..leżę i liczę że będzie dobrze

poza tym miły dzień za nami, sentymentalny, rodzinny..co roku u nas w domu zjazd rodzinny jest..taki wyjątkowy czas..

Sorki że tak o sobie..

[*] dla waszych bliskich, aniołków..

dobrej nocki dla wszystkich

Truskafffka spróbuj z magnesem z doświadczenia wiem że pomaga a jest mniej szkodliwy niż nospa ja tez ja lykam jak nie mam wyjścia

Spokojnej nocy wszystkim

Ania dzięki :) magnez mam odgórnie przepisany od gin-trzy razy dziennie łykam (dostałam go w związku z moją lipną szyjką, żeby właśnie przeciwdziałać skurczom)
nospa dziś pierwszy raz poszła w ruch
ale już mi nieco lepiej, więc mam nadzieję że nocka minie spokojnie i rano bóli nie będzie

dobrej nocki

reklama
witam z rana! widzę, że jestem pierwsza :tak:
WSTAWAĆ SPIOCHY!!!!:-)

u mnie było wczoraj zaś dołowato, dziś jest lepiej...codziennie muszę sobie powtarzać, że kolejny dzień może przynieść właśnie to na co czekam bo inaczej uderza mi do głowy.
jeszcze dziś w nocy zaczęło mi dziąsło krwawić, nie wiem w ogóle o co kaman... tak jakby za siódemką (ósemek nie mam w ogóle), przestraszyłam się że może mi się wyżynają, ale nic nie czuć ani nie widać... masakra, normalnie w nocy musiałam płukać buzię bo leciało jakby mi kto po pysku dał :no:... teraz co jakiś czas jeszcze coś poleci trochę.

katy mam nadzieję, że u Was wszystko w porządku!!! oby tatowi się polepszyło!!!

jest tam kto???

Do góry