reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

piąteczka ja też będę mobilizować bo liczę że jak nie w Polsce to może gdzieś im się ułoży i wtedy nauka się przyda. Chodzi mi raczej o to że przedtem miałeś wykształcenie to już byłeś kimś że ci się chciało że dałeś radę a teraz niestety są sytuacje że masz wykształcenie i jesteś bezrobotnym z wykształceniem i to mnie wkurza jak szukałam roboty (a dodam że nie jestem wybredna) to nawet na sprzątaczkę mnie nie chcieli zatrudnić z wyższym wykształceniem i jest to upokarzające jak dla mnie.

Dobra lecę dziewuszki mam nadzieję że same dobre rzeczy się wszystkim wydarzyły i od razu kolorowych snów myślę o Was wszystkich i trzymam kciuki za wszystkie Wasze sprawy :* :*

Ostatnia edycja:
reklama
Ada pewnie ze tak ;)
Właśnie skończyłam robić sałatkę warzywną bo mi sie zachcialo :-p Jak dychne to wrzuce cosik

hej! młody pozwolił mamie na godzinną drzemkę. obudził się, pociągnął cyca, troszkę posiedział ze mną w kuchni jak obiad gotowałam i śpi dalej. no a w nocy będzie pewnie wariował znowu. zobaczymy jak minie dzisiaj noc

katy
czekamy na wieści po wizycie. mam nadzieję że same dobre wiadomości. no i zdrówka dla taty

viola jak możesz to spróbuj z ta praca. zawsze możesz zrezygnować gdyby coś nie tak było. a kasa na pewno wam się przyda

ania czekamy na fotki pokoju Lily

roszpunka cena Dady fajna. ja teraz zaczęłam stosować pieluchy 2 i też sięgnęłam po Dadę. jak dla mnie ok

LiLuu to świetnie, w takim razie teraz My chcemy go odebrać :-)
dziewczyny chyba się ze mną zgodzą?

a mi jest przykro, bo K przyjedzie dopiero w czwartek po południu, bo z rańca musi zawieźć dziadka na groby... rozumiem to i nie chcę, żeby musiał wybierać między mną a swoją rodziną, zwłaszcza, że ma u dziadka duże wsparcie, ale i tak mi przykro... :-(
i jeszcze coś gardło zaczyna mnie pobolewać jakby tego było mało :baffled:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja tylko na chwilkę, poszłam do stomatologa z niedużą dziurką a wyszłam po leczeniu kanałowym, na szczęście nie bolał, za to teraz pobolewa,ale może jakoś przeżyję.

zrobiłam młodemu zupe shrekową-czyli krem szpinakowy i cholercia...kusi mnie żeby zeżreć:-D

Agnes spokojnej nocki ;)
Paula no jasne że przykro..tulę i oby czas szybko płynął, a potem jak już będziesz miała przy sobie K, żeby się dłuuużył ;)
Viola ujć...współczuję

gdzie reszta gwiazd...nie obijać się, wychodzić z krzaków!!

Roszpunko w takim bądz razie nie mogę sie doczekać tego remontu biedronki hehe, kupie taniej pieluszki ......... Mnie dopiero teraz sie konczy ostatnie opakowanie pampersów które Papi zgarnął na powitanie tego świata hehe :tak: także od teraz juz musze mysleć i patrzec na przeceny ......... w niedziele jak byliśmy w ostrowcu to w tesco była fajna promocja na Haggies-y 128sztuk za 59zł wiec wzięłam do ręki , ale przy kasach stał kosz z przecenami i tam było takie opakowanie ale porwane, wiec mówię pewnie tansze bedzie o pare złote , wiec po co przepłacać jak wszystkie sztuki były tam... no ale niestety bez tej promocyjnej ceny :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Babka mówi ze moze ktoś zerwał :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: no wiec dupa , no ale w koncu ich nie wzięłam bo były troszkę sztywnę , wiec wole juz kupic za tą cene 2 paczki biedronkowych, no ale jakby była ta przecena to bym zgarnęła hehe :-D

Agnes o matko,,, biedna TY... mnie tak raz Papi zrobił ze pomieszał mu sie noc z dniem i postanowił ze nie bedzie spać......... ale to było jak miał własnie moze ze 2-3 tygodnie :tak::-) mam nadzieje ze ta nocka bedzie juz spokojniejsza :tak::tak:
Paula no przykro mi kochana ... no ale cóż ... jak mu powiesz ze ma do Ciebie przyjechać i juz to zrobisz z siebie jędzę :baffled: ale wyobrazam sobie jak tęsknisz !!!!!!!!!!!!!! :tak::tak:
Anulka cykaj foty :-D:-D:-D a o sałatce to ja własnie dziś myslałam sama :-D:-D zrobię jutro żeby było co do japki włożyć na święta :tak::-)
Viola oooooo ale numer ...... jak cos tabletke przeciwbólową zapodaj abyś w nocy spokojnnie spała !!!

hmmm i co jeszcze miałam napisać ???????? wyleciało z głowy :-( ale zmęczona dziś jakoś jestem .... pół dnia siedziałam nad czapulką dla bliźniaków , w końcu mogłam zrobić coś z różem hehe.. jutro biorę sie za drugą dla drugiego bliźniaka .... a potem dla Rozi tzn dla Bianki :-D :tak::tak:

a w sumie nic nie kupiłam dziś... lukałam za płaszczykami bo lepiec przymierzyć i zobaczyć sie niz kupić na necie i potem problem... a szukam coś takiego

Zimowy,ciepły płaszczyk, kaptur,kołnierz- S,M,L,XL (2706417025) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
\podoba mi sie ten kredowy ale ze kurcze jasne włosy mam teraz to sie bede zlewać wiec moze czerwony ?????????? :happy2: zawsze ciemne te kurtki czy płaszcze miałam wiec teraz chyba kupie bardziej wyrazistszy :tak:

Valky ja mam ciocie w Niemczech i ile razy tam bylam tyle razy wlasnie mowila o bardzo drogim chlebie :tak:
Ada dobry ten tekst z niepoczytalnoscia w okolicy @ :-D
Kasiu es nadal trzymam kciuki zeby dziewczynki jeszcze posiedzialy w brzuszku :tak:
truskawffka fajne ze juz brzuszek faluje :-)
Viola moze warto sprobowac teraz biedronka sie zmienila :tak:
Paula ja mialam bardzo fajnych lokatorow z Bielska ale juz wrocili do PL:zawstydzona/y:
Agnes a co to Olus sie w sowe bawi :-D
Roszpunka ale twoj Maksiu juz cwaniaczek ze sam sie uklada na boczek:-D
Viola ja nienawidze dentystow ale i tak chodze :tak:
Ilonko fajnie tak sie czasem wyrwac:-)
Piateczko jak zyjesz???;-)
Ania to czekamy na zdjecia;-)
A gdzie Zzagubiona Jane Malami...Losiczka, Katrina i reszta dziopek?????

Napisze o wizycie na g

reklama
Do góry