reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Katrina ja tez tak mam:tak: tylko u mnie jest jeden dosc duzy terrorysta :-D
Ide sobie pocwiczyc co by nie zmarnowac plytki od Jane :tak: jak bede zyc po tych cwiczeniach to jeszcze wpadne :-)

reklama
Witam:)

Katy żyjesz?????????????????????????????

Ilonka czerwony płaszczyk jest super:-D:-D:-D uwielbiam kolor czerwony:)

Roszpunka to faktycznie tanie dady, musisz iść z samego rańca i pilnować tego co masz w koszyku:-D:-D:-D

Jak tylko skończy mi się macierzyński to składam papiery do biedronki:) Jak mnie przyjmą będę Wam donosić wieści o promocjach:-D:-D:-D

witam z rańca dziewczyny!!!
wczoraj mój małż znów wrócił bardzo wcześnie więc nie siedziałam tyle z Wami ile miałam w planie ... swoją drogą co jakaś głupia szkoła, proponują super extra szybki kurs a nic nie uczą przy tym, zachorował ktoś i cała szkoła się posypała... godziny lecą a mój mąż zamiast uczyś się bo musi zdać ciężki egzamin po niemiecku nie znając dobrze języka, to jest wożony autobusem przez innych kursantów... WTF??

jakie ja mam wzdęcia dziewczyny... sorry za dosadność, masakra!!!

jak tam? gdzie reszta śpiochów?!! viola chyba jesteśmy tylko my...:eek:

ech nawet nie myślę już o tym, mówiłam wczoraj mężowi niech się sam weźmie do nauki bo nie ma na co czekać!

60ml to dużo czy mało... matko już wszystko zapomniałam:eek:... naoglądałam się właśnie filmików na YT i mnie sentyment wziął... jak cudnie jest przywitać na świecie takiego nowego maleńkiego człowieczka... to najpiękniejszy moment w życiu kobiety!!!

echh

idę coś zjeść bo się zaraz przez te filmiki popłaczę :tak:

ech nawet nie myślę już o tym, mówiłam wczoraj mężowi niech się sam weźmie do nauki bo nie ma na co czekać!

60ml to dużo czy mało... matko już wszystko zapomniałam:eek:... naoglądałam się właśnie filmików na YT i mnie sentyment wziął... jak cudnie jest przywitać na świecie takiego nowego maleńkiego człowieczka... to najpiękniejszy moment w życiu kobiety!!!

echh

idę coś zjeść bo się zaraz przez te filmiki popłaczę :tak:

mało:( powinien 150-180ml, ale odkąd je łyżeczką to butla blee

Witam sie i ja :-):-):-):-)

Lece na zakupy z chłopakami zaraz :) a pewnie wszędzie pełno kolejek bedzie:crazy:

Czapa robiona na zamówienie dla Juleczki :) teraz muszę zrobić dla jej brata bliźniaka :-)

Zdjęcie1015.jpg Zdjęcie1020.jpg

Miłego dnia słoneczka :-):-):-):-):-):-):-)

reklama
Do góry