reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Hej.

viola, promocja w biedronce trwa cały tydzień, a pieluch cała sterta stoi na sklepie, więc dla każdego starczy,możecie przyjeżdżać:tak:;-)

ilona, czerwony fajny i do jasnych i do ciemnych włosów. Ale ta dziewczyna z aukcji ma paskudne szpony:rofl2::-D Czapa super!

agnes, jak nocka?

reklama
hej! u nas dzisiaj noc super. Olek budził się co 3 godziny zjadł i dalej spał. wiec mamusia dzisiaj o niebo lepiej się czuje. rano wpadła połozna zważyć młodego. waży 4370 g więc super przybiera na mamy cycusiu bo 350 g w tydzień. no ale jak się jest małym żarłoczkiem to nie dziwota. teraz zbieramy sie na spacer bo słoneczko świeci. więc wpadne znowu po obiedzie. dzisiaj zostajemy z Olkiem sami na całe 2 dni bo mąż na święto jedzie do swoich rodziców i dopiero w piatek wróci. ciekawe jak dam sobie radę sama.

ilonka
ja juz pisałam ci na fb że czapule super. moze tez u ciebie bym zamówiła takie cudo?

roszpunka
taa noc poproszę każdą. pobudka o 24, 3 i 6. szybko do cycusia i spał dalej. o 6 troszkę pomarudził i zasnął dopiero o 7 ale i tak super. musiałam go wybudzić o 9 jak położna przyszła. teraz spacerek więc pewnie też będzie spał

reszcie odpiszę później. buziolki i miłego dnia

dzień dobry dziewczynki

u mnie dziś cieplutko jak wiosną

małe już dobrze, choć jakaś resztka gila jeszcze się plącze

właśnie odwiedził mnie kurier z moja walizeczką i kuferkiem , więc banana mam od rana na pysku

zakupy zrobione na jutro- a dziś zupka brokułowa

nie nadrobię Was teraz , bo potwory nie dają mi spokoju

miłego dzionka

Witam Babulce w piekny słoneczny lecz trochę chłodny dzionek ;-)

truskafffka
dziękuję słoneczko, oby było tak jak piszesz
:tak:

ilonko24 no właśnie, a nie chcę robić z siebie czarownicy, bo wiem że dla niego też nie jest łatwe, że najpierw mi obiecał, że dzisiaj przyjedzie, a teraz musi zmienić plany, bo dziadek go poprosił… także jakoś wytrzymam i jutro mu UWAGA upichcę jakiś obiadek
:szok:
a płaszczyk bardzo fajny, sama chętnie przygarnęłabym taki kredowy albo czerwony (zanim doczytałam, że Tobie też podobają się te kolory uznałam na stronce jak oglądałam, że są najładniejsze- chyba mamy podobny gust) ;-)
jaka słodka ta czapeczka, zakochałam się
:-) kieeeeedyś też sobie taką zamówię u Ciebie ;-)

KatyB ciekawe czy ich znam
:confused:
Widzę, ze ostro ćwiczysz- szacuneczek :tak:
właśnie mi przypomniałaś, że jeszcze nie dotarł do mnie ekspander
:eek: muszę chyba interweniować...

ViolaPop będziesz naszym prywatnym informatorem
:-D;-)

Valkyrie widzę, że mają tam u Ciebie buredllo w niektórych sprawach jak w większości w PL
:baffled:

agnesz2704 oby Oluś już tylko tak dobrze się sprawował jak dziś
:tak:

edit.:
piąteczko, to teraz nic tylko się pakować :-)

ilonka talent nam się kolejny rozwija

paula no to Cię zrobił na szaro- niby nic, ale rozczarowanie jest. Pakowała to się będę znając życie wieczorem przed wyjazdem , bo lecimy w nocy

Roszpunka u mnie pewnie dadzą pare opakowań tych pamperaków i znając życie bedzie musiała być pod biedronką jeszzcze przed otwarciem:baffled: no ale to jeszcze ...... :) tzn hmmmm.......... bo jedną juz konczą remontować i moją zamykają wiec pewnie w tej nowej moze byc ta promocja :tak:
NIe przyjrzałam sie ... muszę luknąć na tej jej szpony hehe :-D:-D:-D:-D
Maksio nadal ładnie śpi w swoim łóżeczku ?????????????????
agnes no proszę ...... Oluś wspaniały synuś :) niech rośnie małe słoneczko na mleczku mamusi :tak: a powiedz mi kochanie mąz pomaga dużo przy smyku ??????????????
Piateczko suwaczek piękny,,, niech szybko odlicza :tak::tak::-):-):-)
Paula chyba tak :tak::tak: bo mnie sie tylko te 2 kolory podobają :tak::tak: a co dobrego bedziesz pichcić ?????????????
Anulka gdzie zdjęcia pokoiku ?????????????????????:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Pamela jak zdrówko ?????????????
Dziama hop hop :-)
Roza kciuki na nowy cykl :-):-):-):-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
katka a TY gdzie wsiąkłaś :-p:-p:-p
Małami rozia, truskawka i reszta meldować sie szybko :tak::tak::tak::tak:

Losiczko A JA NADAL TĘSKNIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-:)-:)-:)-:)-(

reklama
ilonka24 no właśnie nie wiem, bo ja jestem ograniczona kulinarnie :-D
może zrobię po prostu kotlety z piersi kurczaka z ziemniaczkami i jakąś fajną kolorową sałatką…
:blink:

Do góry