reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Piąteczko co żeś cholero wymyśliła ????????????????????????????????????Mów jak na spowiedzi :-D:-D

Karolek jak tam Jagódka?????co u Was nowego :-)

Piąteczko Ty "drańciuchu" co wykombinowałaś?

Malami Chyba można jak szkoła zgodzi się przyjąć to tylko nadrobić trzeba będzie ale narazie nie powinno być tego dużo. Właśnie oglądam zdjęcia na grupie i wzdycham jaka jesteś urocza :tak:

Witam :-):-):-)
piąteczko opowiadaj zmijo :-D
losiczko jak zdrówko ???????
małami :* :-) współczuje tej pracy ... wyzyskiwacze :wściekła/y:
Jane sama czekam na ten przepis :)
Rozia wysypiaj sie :) niedługo to bedzie tylko marzenie :-D:-D:-D
sylwia nie ma jak w domciu :) dobrze ze cię wypuscili !!!!!!!!!!!!!!!!!!! NO a mała to chyba pierwszy raz mamy nie miała na nocki wiec dziecko biedne przeżywało !!!!!!!!!!!!!!!! nie ma co sie dziwić !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nie wiem co jeszcze.......:sorry::sorry::sorry: tak na szybko przeczytałam .... Bo dopiero co m pojechał do pracy....
Jak on jest to mnie mało..... lece zjeść obiadek :) Dziś placki po węgiersku :-D:-D:-D:-D:-D

Przyszedł mi kombinezonik dla Papiego :) bałam sie bedzie cieńki, ale jest świetny :) cieplutki i taki słooooooooodki :D :-D:-D:-D:-D:-D http://allegro.pl/puchaty-cieplutki-kombinezon-disney-i2719937975.html

Poza tym zła jestem........ bardzo dużo rzeczy mam pozyczone od znajomej np leżaczek, wanienke , przewijak, ręczniczki do kąpieli itd ... a on dziś dzwoni ze przeprasza ale mam miesiąc na oddanie tego wszytskiego bo sie jej znajomej dziecko rodzi i ona to wszystko sprzedaje :-:)-:)-:)-:)-( i teraz musze przede wszystkim jakis bujaczek - lezaczek kupic :-:)-:)-:)-( ehhhhhhhhhhh

Karolku no Jagudka coraz wieksza to zobaczysz jak to jest jak juz mniej spi a wiecej wymaga,szkoda tylko ze rano cos jej tam dolega,ale przejdzie i niedługo sobie wszydtko unormuje

Adula ja urocza hahaha dobre heh usmiałam sie teraz

co do zmiany szkoły to mój Szym do 2 klasy dopiero ,ale jurcze jak ja tu w Płocku zarabiam najniższą a G codziennie do pracy 85 km jezdzi to mu wiecej za paliwo wychodzi niz ja zarabiam :-(
Piąteczko no mow mow szybko co za plan heh,juz zgoda jest czy nadal cisza

cześć z 'rana' :-)
piąteczko wiedziałam, że coś uknułaś... czułam to w kościach:cool2:... pochwal się, jak mu na gulu zagrałaś???
malami skąd ja to znam... zarabiałam w polsce jako manager ledwo ponad najniższą+ew. premia jak zasłużylyśmy, ale tez nie chce tutaj o tym się rozpisywać... co do szkoły wydaje mi się, że jeśli znajdziesz taką, która może przyjąć w ciągu roku nowego ucznia (znaczy ma miejsca) to czemu nie... sprawy psychologiczne to inna brocha.

pracującym życze udanego dnia i reszcie też... wow ale mam pamięć absolutną normalnie...

ja dziś spałam do 10.00 a co... nie można mi...:-D

reklama
Czemu się śmiejesz z mojego określenia Malami jakoś tak mi się podoba z resztą wszystkie takie śliczne jesteście chyba się kompleksów nabawię :(

Agnes wiem że to dawno było poruszane pewnie ale masz cudowny dom i te zdjęcia w czerwonej sukience mmmm.....

Ilonka Pawcio ma prze uroczą czuprynkę kombinezon bardzo fajny a do ilu chcesz przeznaczyć na te rzeczy dla małego pomogę Ci szukać :tak:

Do góry