reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Katy hehehe właśnie miałam pisać czy do siebie na szczotę mnie nie przygarniesz ;):-D:-D

Rozia dziękuję :-):-):-) i może wreszcie zaciażę hehehe,a chetnie w spółkę bym nawet weszłą z Katy ,Jane iiii Losiczką tzn z Losiczkową wpadką hehehehehe możemy poprosić nawet o bliźniaki tak po parce na każdą jedną :-D:-D:-D:-D:-D

ja jeszcze dzis nic nie jadłam :( tylko meliskę wypiam bo od rana nas zagrzał znowu :wściekła/y::wściekła/y:
Ada wstawiaj serducha hahahah

Piateczko a Ty jak tam po maslance????????????????????????:sorry::laugh2:

Pamelka batonika to i ja poproszę :-p

Ilona a Ty to przepraszam gdzie jestes?????

Ostatnia edycja:
Malami serducha serduchami ale za tym musi jeszcze nastąpić jakieś figo fago :-);-) a ja w pracy do 16 mąż do 17 nim moje dziecko uśpię to może tako koło 21 -22 jakieś serducho dojdzie no i jutro rano może jak się obudzę na czas :-p

Ada wymyslił ze mamy ogarniac strony internetowe do każdej firmy hahahahahahahhah ale sie uśmiałam :angry::angry::angry: a jak zapytał co dzis taka cisz to tylko na siebie popatrzyłysmy......
generalnie stwierdziłam ze odpowiadam tak lub nie i robie tylko to za co mam płacone co było ustalone na początku sorrrryyyy ale jaka płaca ..taka praca

Piateczko siku siku tylko hehehehehe

reklama
Przywiozła mi proste torebki do szycia wiec spoko loko mogę tu wpadac na kontrol :-D

Ja mam dzisiaj :-p nie zabardzo mnie sie chce je robic bo mnie cosik łepetyna zaczyna boleć :-( gardło+ łepetynka =

Do góry