reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Ada to macie przejscia z tym szwagrem:szok::szok::szok:......wspolczuje ale w pl kiedys mialam podobna sytuacje bo mialam wujka ktory byl glucho-niemy i samotny, takie byly nie raz jazdy ze szok a wszystko przez ludzi nastawiali go przeciwko moim rodzicom......bardzo dobrze pamietam te awantury.....ale wykorzystywali jego naiwnosc...bylo minelo....wujek juz po tamtej str
Losiczko a dawaj dwa jak by co bedzie na wymiane....jako zapasowka:-D:-D:-D
Vilky moj link juz sie w sygnaturce nie zmiescil ale jestem u kazdej z dziewczyn podpisana...tak wejdziesz :tak:
Taki przystojniak ci rosnie a ty myslisz ze bysmy cie nie przyjely????? Moze ktoras z nas core bedzie miec....tak ze wiesz:-D:-D:-D
Rozia smacznego :-)
Kurcze Dziame tez zalalo buuuuuuuuuuuuuuuuuuu:-(

reklama
Ach zapomnialam dodac ze jest dobra na wzszystko:-D:-D:-D
Kurcze musze isc na chwile do pracy a tak mi sie nie chce i pozniej na spotkanie klasowe mojego chcrzesniaka......a tak mi sie nie chce :confused2::confused2::confused2::confused2:

Paula zrobię sałatkę z kurczakiem i ryżem i zwykłą jarzynową ; jajka w majonezie (bo lubię); do tego roladę z mięsa mielonego z pieczarkami i serem (myślę nad sosem ale chyba grzybowy zrobię bo mam takie swojskie grzybki mix co znalazłam maślaki prawdziwki kozaczki brązowe i czerwone) ; do tego upiekę strudel z jabłkami i taki jeszcze jeden placek z masą i takiego tortowego placka po kawałku kupię w piekarni bo mnie taniej wyjdzie niż upiec i moja mama przyniesie karpatkę. No i wiadomo ogórki ciastka wędliny i takie tam nie chce przesadzić ilości nie duże ale żeby było w czym wybrać

Katy to kwestia przyzwyczajenia. Na szczęście my mamy cały górny poziom a on z teściową i synem cały dolni poziom wiesz praktycznie niezależne a teraz jeszcze sobie kominek wstawiliśmy żeby było taniej bo on się oczywiście do niczego nie dokładał i będziemy palić w centralnym tak tylko żeby lekko ogrzać dom a resztę kominkiem dogrzewać.

Piąteczka oj trzeba ale ileż można gadać już czasami nawet sama robię bo nim się doproszę to tyle nerwów zmarnowane te chłopy....:-D

hej ja dziś poszalałam i na kawce posiedziałam:tak: dostałam od koleżanki na poprawę humoru jeżyka i od razy mi lepiej:-D:-D

nie mam za bardzo czas bo popracować muszę ale podczytuję.

katy raczej idę bo nie mam za bardzo wyjścia... muszę jeden mecz w tygodniu rozegrać więc już nie mam czasu żeby przełożyć. A zresztą co ma być to będzie... jakoś może dam radę:))

reklama
Do góry