reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Hej babeczki:-)
Ja moge powiedziecze chyba bede zyc:sorry:........glowa nadal boli i brzuch tez ale chyba sie pozbylam guli z gardla i jakos tam bede sie turlac do przodu....do pracy ide tylko na jedna chate reszta przelozona w czasie :tak:
Jane szkoda ze i ciebie zalalo ale idziemy z Malami niemalze leb w leb.....moze razem zatestujemy ....kiedys:sorry:
Losiczko to ja sie chetnie zamienie:tak:...........pecherz za zdrowe jajniki , co ty na to???:-D
Rozia a moze zrob sobie inhalacje na miseczka:sorry:???
Valky skad ja to znam:tak: owu sie zbliza a stosunki z m coraz gorsze a po owu jakby wszystko reka odjal:eek:
Viola moze to te zabki Antosia tak mu daja popalic??? Szkoda dziecka .....:-(
Martus mowie ci slonce pocichutku sobie szukaj pracy i zostaw dziada :angry:w najmniej odpowiednim momencie, a jak by co to ja cie wezme na kobelki do mnie :-);-)
Sylwia trzymaj sie &&&&&&&&&&&&&&&:-)
Piateczko a ja myslalam ze cie poduchami zaatakowaly dzicieta :-D
Ilonka prosze wpisz mi date kolejnej @ na 18,11 chociaz nie wiem czy tak bedzie bo tym razem znowu wyszlo inaczej:baffled: .......no i domagam sie zdj Papiego:tak:
a Dziama pewnie zawalona robota:sorry:

A moze Zzagubiona by sie odezwala albo Lori????

reklama
Katy no właśnie pytałam babeczkę w aptece o inhalację i powiedziała mi,że raczej nie za bardzo, chyba,że nie bęędzie to taka bezpośrednia inhalacja, tylko tak gdzieś ogólnie w pokoju będe niała to ustawione... Sama już nie wiem...

ja się musiałam jednak z tableteczką przeprosić bo się franca rozhulała :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

idę zaraz na kawę i zjem coś słodkiego a co tam dziś mi się należy. I tak spalę więc mam to gdzieś .....

ilonka coś się dzieje, że się nie odzywasz?

malami
wpadaj i zmykaj na L4...ja niby chcę pracować ale kto to wie co będzie??

rozia dzięki za fluidki:tak:

katy no super by było razem zafasolkować:))))

Jane ja tez pochlonelam 3 tabsy i wcinam kanapke z nutellą:-D:-D:-Dale prawa str nap*****la ze szok.....chyba sie zwine jak slimak zaraz:eek:
Losiczko lepsze twoje niz moj jeden:tak:pęcherz oddam w dobrym stanie nie przejechany nigdy zadna infekcja...niemalże nówka:-D
Rozia ale wytlumaczyla ci dlaczego???? :eek:

Witam Kobietki ;-)

KatyB sąsiedzi Ci się udali, nie ma co
:eek: :tak:

Valkyrie wiem, że już pewnie dawno po jajcu, ale ja reflektuję gdybyś robiła jeszcze raz
:tak:

ja dzisiaj mam humor do d**y, ale zupełnie nie wiem dlaczego mnie tak przybiło, zazwyczaj na @ tak nie reaguję... :baffled:

juz mnie sie znudzila ta telewizornia... masakra... a nie zgadniecie co tu leci... ZAMIANA ZON... dzien w dzien... ohhh god!!!!

ja tez łapię fluidki, łapię :laugh2::-D:laugh2::-D... musi sie udac w końcu każdej z nas!!! ja marzyłam o letnim bobasku w przyszlym roku, ale nie wiem czy sie uda... poprzednim razem tez bynajmniej nie poszło nam według planu :zawstydzona/y:

dziewczynki a dlaczego ja nie moge oglądać wszystkich wykresów waszych??? poblokowane są??? bo moj to chyba każdy widzi??? nowam na enpr.pl ^^

edit: Paula niestety po jajcu juz, ale następnym razem będę pamiętać :)))

Ostatnia edycja:
reklama
Hej! Ale się wydarzyło a tylko wczoraj mnie nie było :szok:
losiczko a ona płaci od razu czy dopiero jak się sprzeda?
piąteczko ten twój luby to prawie jak gestapo nic tylko by przesłuchiwał:-D
malami nie przejmuj się tym łosiem ja wcześniej miałam szefa który na nas klnął wyzywał i mówił że jesteśmy zerami. A jak chciał kogoś zmobilizować to mówił że albo się weźmie do roboty albo niech sobie szuka innej pracy bo on go tak zgnoi i zniszczy że sam będzie chciał " wypi**dalać", zrobiłam powinno się dać już pod wykresem komentować
Witam Nowy nabytek :-)
Ilonko odzywaj się więcej:happy:
Kąty no widzisz a u nas na dole w domu mieszka szwagier (alkoholik jak nie pije spoko gość ) dobrze że pierwszą pomoc miałam bo już tyle razy padaczkę miał że prawie jestem perfect już nie wspomnę wzywania pogotowia i przyjazdu policji jak Julka miała rok jego obecna dziewczyna się cięła bo powiedział że to koniec więc znowu wszystko ja przynajmniej wiem że w sytuacji stresowej nieźle mi idzie bo bez problemu współpracowałam z pogotowiem za to jak się rozłączyłam to nie mogłam telefonu utrzymać z nerwów adrenalina działać przestała i wtedy potrzebowałam chwilki
Resztę przepraszam jak pominęłam ale nie mogę się skoncentrować i ogarnąć tego jakoś
W sobotę mam imprezę równa piąta rocznica ślubu więc przychodzą moi rodzice z bratem mój dziadek z babcią teściowa (choć już się wykręcać zaczyna ) miał być mój szwagier ale wpadł w cug i jego syn (on napewno przyjdzie) więc roboty co nie miara zwłaszcza że taki mały remont robiliśmy a mój m to ma taki słomiany zapał że nic tylko bat i zaganiać do pracy

Do góry