reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Roza nie ma problemu mnie wiara daje siłę i nie mam na myśli wiary polegającej na lataniu do kościoła tylko po to żeby inni widzieli jak moja teściowa i ledwo jej na życie starcza a w kościół ładuje. Napewno modlitwa nie zaszkodzi a może pomóc damy radę a jak by i trzeba było to do Częstochowy pójdę wybacz piąteczka ale nie na kolanach... liczy się intencja i tak jest pieszo daleko wiem bo byłam :tak:

reklama
witam Kochane! cieszę sie ze spodobał sie Wam mój pomysł na weekendzik z małżonkiem:-D.ja mam jeszcze 30 dni zaległego urlopu,tak więc mam duże pole do popisu!!!ale M.zapowiedział,ze teraz jego kolej na niespodziankę,wiec narazie odpuszczam i czekam.AdaW ja też mam rózaniec ,noszę w torebce,a moja mama tez mnie uczyła różańca,uwielbiałam to,teraz czasu brak,ale bez paciorka nie zasnę! piateczka to fakt czasami masz iście diabelskie pomysły,ale wszystkie wiemy że z Ciebie Anioł nie kobieta!!! aniolki045.gif...jane trzymam kciuki dzisiaj cały dzień,bądz fasolko,prosimy!!! sylwia_d chętnie węzmę trochę fluidków,udanych zakupów! losiczka trzymam kciuki za Twojego M.żeby się wszystko z pracą udało:) Paula kciuki żeby @ nie przylazła:tak::tak::tak:...biapl moje gratulacje Kochana!!!Rozia ale śliczna imię Bianka,bardzo mi sie podoba!KatyB no fakt jest nas mało,staraczek,bo to forum działa cuda i my też wkrótce będziemy ciężaróweczkami,zobaczysz!!! Aniabuchowicz zazdroszcze tych kopniaków od Lili! a nie wiecie co tam u LORI? coś jej ostatnio nie ma... piękne panie ja lecę do pracy,życzę miłego dnia wszystkim!!!serca014.gif

hej kochane witam i ja!

dzisiaj mąż już do pracy a my sami. maluch śpi więc mam chwile dla was. noc dzisiaj też lepsza wiec może pomału się nauczymy.

pytanie do mamusiek, cioteczek i w ogóle do was. jak nauczyc takiego malucha zasypiać samemu? bo młody ma z tym problem. jak zaśnie przy cycu to śpi a jak nie to jest mała masakra. odłożenie go do łóżeczka graniczy z cudem. krzyk taki że nie idzie słuchać. i tylko przy piersi się uspokaja. a wg położnej nie powinno jedne karmienie trwać dłużej jak 30 min. a jak w tym czasie mi nie zaśnie to co robić? bo ciężko słuchać ten jego płacz

jane
dobrze ze znowu się pojawiłaś. dzisiaj i przez kolejne dni cały czas trzymam &&&&&&&&&&&

reszcie odpisze później bo bratowa do mnie wpadła. miłego dnia

Ada jak chcesz żebyśmy Ci bazgrały :-D pod wykresem to w ustawieniach musisz zaznaczyć ze chcesz kometarze :-).

Dziewczynki siedzę jak na szpilkach he he. Czekam za tel od męża. Bo ma poważną rozmowę z szefem. Albo docenia fachowca i daje mu pensję żeby żona nie musiała pracować :-D:-D:-D ( żartuję ) albo narka. Remont tej naszej kamienicy tez ze 2 miesiące potrwa i sianko dobre. Mężus na miejscu zobaczymy. Choc wyjazd to lepsza kasa. Ale wole miec mniej a chłopa przy sobie choćby dla dzieci ;-)

Dam znac oczywiscie :-):-):-)

Martuś :-):-):-)

agnes a smoczek? ja dawałam i jak mała zasypiała to wyjmowałam
losiczko dzięki zaraz to załatwię jeszcze jestem laikiem jeśli o to chodzi czyli tak czy siak jest dobrze jeśli chodzi o pracę męża

Dzień dobry :-)

Ja będę później, bo teraz m śpi i nie chcę go budzić,a później wizyta, bo tydzień temu nie byłam....

Ano leci ten czas dziewczynki :-)

Miłego wtorku wszystkim życzę :-)

Paula fajnie ze wypad sie udal.......nie smuc sie czas szybko zleci i znow sie zobaczycie
Losiczka no to trzymamay te &&&&&&&&&&&&&& za meza i za rozmnozenie sie twoich torebek na polskich ramionach kobiecych............a jak biznes ruszy to i maszyne sobie do haftu kupisz......fajnie by wygladaly z haftem te torebki
Jane to czekam z niecierpliwoscia:tak:.....a tempka no faktycznie szaleje......hmmmm:eek:
Ada a dlaczego mialybysmy sie smiac.....jak wszedzie sa miedzy nami wierzace i nie wierzace ale jak widzisz trzymamy sie razem a kazde wsparcie w tym temacie jest potrzebne :tak:
piateczko prawda......prawda:sorry:........wczoreaj buszowalam a dzisiaj wstalam przed 10ta:szok:
Sylwia fajne imie dla dzidziolka :tak:
Martus slonce nie doluj sie @ dolocze do ciebie jutro.......a potem poszalejemy jak Pamela :-D
Pamela ja pisalam pod wykresem ale Lori chyba tam nie zaglada a innego kontaktu z nia nie mam....:no:
Rozia &&&&&&&&&&&&&&7 za wizyte i sie zaraz po melduj;-)
A Ilonka nadal nie ma kompa ???:-(
Agnes no ja niestety nie pomoge:-(a moze jak go plozysz schowaj sie z boku i zacznij go glaskac po glowce????

reklama
losiczko trzyma mocno &&&&&&&&&&&&&& zawsze to lepiej jak chłop z dupką siedzi na miejscu- większość z nas w sumie coś wie na ten temat

pamela ja i anioł ha ha - moich niecnych występków wystarczyłoby an pół dużego miasta

agnes ja tez bym ze smokiem popróbowała- zawsze to mniejsze zło- moje wszystkie ze smokiem do spania , albo dla utulenia żalu- mają zestaw- smok i pieluszka- przytulają się i śpią

rozia daj znać co i jak po wizycie

katy ja też dziś dopiero 9.30 wylazłam z wyrka

KŁAPCIU!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry