reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

pamela jestem z Ciebie dumna- do łóżka jakoś dojdziesz hi hi

karola;-);-);-);-)

katy u Ciebie to widzę niekończąca się impreza hi hi

ilonka oj zlejem y Cie skarbie . Ja pierwszą trójkę karmiłam na siłę po 3,5 miesiąca a dzisiaj żałuję, że męczyłam i siebie i dzieci- ale tez bardzo chciałam i liczyłam na cud- a kubusia nie karmiłam nawet raz i chłopinka mi rośnie- więc banana na buźkę prosze wrzucić

reklama
Karolcia a kiedy masz ten chcrzest????
Piateczko ano wczoraj mialam ta kolezanke co byla na inseminacji........musialam zadzwonic zeby wpadli bo bymnie ciekawosc zjadla:tak:

Panie miej w opiece Dziame............:-D:-D:-D:-Dps udanych zakupów ;-) AMEN

Panie miej w opiece finanse dziamy

katy no koleżanka jakieś dwa tyg jak na szpileczkach- u tej mojej koleżanki nie wyszło- a tak liczyła na cud- bo pęcherzyki były trzy i wszystkie pekły

a ja zapraszam na jajeczniczkę z pomidorkami i szczypiorkiem

Piateczka u mojej kolezanki tez nie wiadomo czy to sie uda jakby co to ma jeszcze 2 proby a pozniej in vitro :tak: twierdzi ze sie nie nastawia ale ja i tak wiem swoje

Ja juz jadlam jajeczniczke.........ale bez pomidorkow i szczypiorku :-p:-p:-p
dobra lecee, wpadne pozniej :tak:

wybaczcie panie nieobecność ale środa i czwartek mam wolne w robocie więc "odpoczywałam" w domu tak bardzo że się teraz ruszać nie mogę wasze wpisy nadrobie w weekend
agnes gratuluje bo wyczytałam ze Olek wkoncu się zdecydował czekam na relacje jak już odpoczniesz :-)
Paula napisz jak było na rozmowie i jak po i przed chwilami z tym Twoim facetem? sąsiedzi odetchnęli z ulgą? :-D
piąteczka za dużo mam talent oglądasz choć z drugiej strony nie ważny sposób ważny wynik
przepraszam że tak pisze ale klawiatura w pracy mi się zepsula i muszę w ekranową klikać męka
pozdrawiam wszystkie :-p

KatyB a nie tym razem (chociaż śpioch to ja jestem pierwsza klasa) :tak:
Byłam na tej rozmowie o pracę, ale dupa z tego będzie, bo szukają takich co to im dopiero będą naganiać ludzi do firmy, a ja się na takie coś nie piszę
:no: już wolę chyba mój hotel hahaha :-D

Teraz mogłabym się położyć, ale jakoś energia mnie rozpiera na samą myśl, że jedziemy więc chyba spać nie pójdę
:cool2:

piąteczko to teraz szukaj testu który Ci tak pokarze- to znak !
:-)

AdaW aloha Kochana, no rozmowa o pracę do dupy jak już pisałam u góry
:confused2: generalnie przeprowadzały ją takie dziwne istoty które praktycznie o nic mnie nie pytały… :eek: szokli mnie lekko ale pierdzielę ich- szukam czegoś dalej :tak:
A co do K to sąsiedzi korzystają teraz ze spokoju aleeee dzisiaj wybywamy na weekend więc znowu inni będą mieli przerąbane
:-D

karol_in-a ale gagatek z tego Twojego męża- uśmiałam się jak głupia hahaha
:-D

karola dobrze , że nie zapytał np mariola- a majtki hi hi- bo by pewnie żle skończył

katy
banana_smiley_40.gif
ignore.gif

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Paula ja też muszę roboty szukać bo umowę mam do końca października ale cóż. Pamiętam że wyjeżdżacie :tak:;-) bądź niegrzeczna może wypad okaże się owocny;-):laugh2:
karol_in-a mój m z racji tego że przez pewien czas żyliśmy z roli pewnej nocy się przebudził i mówi do mnie no układaj ja zdziwiona co? a on no kalafiory jeden na drugim jeden na drugim tak ja ja tu zacząłem :laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
AdaW ja mam na nieokreślony umowę także spoko, ale męczy mnie to, że pracuję w weekendy, święta i w ogóle zawsze :-p

OK ja wybywam CYA, do zobaczonka w poniedziałek wieczorem ;-)

Do góry