reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Rozahaha teraz odpoczywam :-D
a jeśli chodzi o pracę, to chcę do stycznia pociągnąć ;)
Paula powodzenia jutro ;)
Ania urządzanie pokoju super sprawa, już czekam na fotki:-)
Piąteczka sprytnie, kruszynka regeneruje się, zbiera siły bo jak byczka dopadnie znowu dzika bestyjka to się będzie działoooo

reklama
dziama słońce papryki to juz nie ma.. bo od dzis nowa oferta jest .. a te promocje juz sie pokonczyły... wszystko wraca do normy ....

Co ze mnie za matka co nie potrafi dzieci wykarmic ??? :-( .....beznadziejna ......

truskafffka dziękuję bardzo ;-)

ilona24 proszę mi tutaj głupot nie opowiadać :wściekła/y: jesteś najlepszą mamą na świecie dla swoich dzieci, a to, że nie masz tyle pokarmu ile byś chciała nie jest Twoją winą, widocznie tak musi być :tak: ale to w żadnym wypadku nie znaczy, że jesteś gorsza ! Wręcz przeciwnie, także proszę mi się już nie smutać !! :wściekła/y: ;-):-)

jak znajdę chwilkę to dam Wam znać jak mi poszło na rozmowie i czy w ogóle coś z tego będzie, a jeśli jutro bym nie zdążyła to odezwę się po weekendziku :-)
Buziaczki ptysie
;-)

Hej Myszki widze ze tesknilyscie :-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p

Ja normalnie padam na twarz:baffled::baffled::baffled: 3 chaty i do tego zaraz po pracy 2 tury gosci :sorry2: dopiero siadlam ;-)
Martus dzisiaj to ja chyba wstalam przed Toba :-p:-p:-p
Piateczko ty sie nie stresuj my nie takie mietkie:tak: zreszta ja sie bardzo ciesze ze dobrze ci sie uklada :-).........a swoja droga tych jaja nie tknelabym nawet umierajac z glodu :no:
Paula milego weekendu:-)
Axa ale ta twoja ksiezniczka na drugim zdj podbna do Kacusia:-D
Pamela ty miej cos dla m na uspokojenie:tak: zeby ci chlop na zawal nie zszedl jak zobaczy taka szpryche :-D
Ilonka co ty gadasz:szok:.??? Przeciez ty to nie Mleczarnia :baffled:
Karolcia ja tak jak Roza dorzucam sie na egzorcyste :tak:
Ania spiochu ;-)

o matko ale naprodukowałyście!!!!

Agnes - wielkie GRATULACJE!!!! Dużo zdrówka i szybkiego wyjścia do domku!!!

Axa - malutka śliczna, taka drobniutka i słodziutka!!!! u nas rachunek za prąd dostajemy co 2 mies. w granicach 100-120 Euro, co do promocji w Lidlu, to tak jak w Pl i DE - czasami jest przesuniecie ok. jeden tydzień w te lub w druga stronę,

Viola - może to przez te bolące dziąsełka nie chce pić z butelki - ja mam to samo, tylko łyżeczka, butla tylko przez sen, tak to jest płacz, wypluwanie, o butelce w dzień mogę zapomnieć

Chciałam się Wam pochwalić - znowu zostałam ciocią - wczoraj moja siostra urodziła córeczkę Oliwię - nie jest za duża - 2950g ale za to 56cm to jest coś!! Poprzednie dzieci mojej siostry ważyły po 3600g, ale przy wzroście 152cm i wadze 45kg, to jest i tak średniaczek.

uffff jeszcze tylko dwie małe godzinki... :confused2:

KatyB
dziękuję bardzo ;-)

katrina115 gratulacje dla cioci ! :-)

dziama86 specjalny komunikat dla Ciebie z samego rana: niedługo wprowadzasz się do nowego domku, bo u mnie dzisiaj przymrozek -2 stopnie w nocy :-D

Hej.

Axa, Adusia jest po prostu przecudowna!:tak:

Malami, znów jedziesz w moją stronę! Musimy się w końcu umówić na to spotkanie! Wczoraj w Rybniku byłam na sklepach, ale nic nie kupiłam:no:

karolina, marzenie ściętej głowy u mnie żeby się w jakąś kieckę sprzed ciąży zmieścić. Cyce jak donice, biodra szerokie, brzuch nie za bardzo... Na chrzciny muszę coś nowego kupić.
A co do tego ostatniego sakramentu, to :-D:-D:-D:-D:-D Dobrze że twój m tego nie czyta:-D

dziama, mi też się marzy taka dziewczynkowa wpadka;-):-D

ania,współczuję bólu. No i też czekam na zdjęcia pokoju!

katrina, gratulacje ciociu:happy:

ilona, wyczytałam gdzieś że można 10 minut po każdym karmieniu ściągać mleko laktatorem, podobno to pobudza laktację. Może spróbuj Pawełka częściej przystawiać. Albo przywoź go do mnie na dokarmianie ;-)

dziendobry Pieknym Paniom! a ja sie obudziłam z dobrym humorkiem,ot tak czasem mi sie zdarza:-).może tak mi sie micha cieszy na tem weekendzik...zakupy zrobione,zaszalałam w sklepach,portfel schudł,ale dzisiaj przyświeca mi jedna myśl,że raz sie żyje!!! Paula powodzenia życzę Kochana i trzymam kciuki! KatyB kurcze ja mam tylko melisę w domu,to zaparzę mężulkowi,może sie chłopina zdziwić,bo w takiej bardziej kobiecej wersji to mnie jeszcze nie widział:shocked2:...żebym tylko nóg nie połamała na tych obcasach!!!:laugh2:.Karolcia a ja znam jednego egzorcystę! to zrobimy grupowe spotkanko,moja teściówkę też podrzucę!!! Axa ale ta twoja ksiezniczka jest cudowna,miód malinka,taka słodka!!!Ilonka a Ty przestań takie głupoty gadać,bo wsiądę w samolot,przylecę do Ciebie,przełożę przez kolano i pupa będzie piekła!!!jesteś cudowną mamą,dobrą i silną,troskliwą....i tak mogłabym długo ,ale czasu brak:tak::tak::tak:katrina gratulacje ciociu!!! piateczka to jak męzuś wypoczął to się będzie działo!!! no i po przerwie wracam do pracy Kochane,miłego dnia!!!!!! Zobacz załącznik 506631

Hej dziopki :-)
Widac ze wiekszosc mamusiek zajeta dzieciaczkami bo troche pusto jak na te pore dnia a staraczki w pracy pewnie :-)za to ja jeszcze w domu, ale zaraz sie zmywam :tak:
Roszpunka napewno cos fajnego znajdziesz ;-)
Katrina gratulacje :-)
Karolcia nic sie nie martw napewno wszystko sie uda :tak:
Paula juz pewnie komara tnie :-D
Pamela to czego ci zyczyc na ten weeekend????:-D ............................................................................................................samozadowolenia :-D:-D:-D

reklama
mówię ładnie dzień dobry :) a terez torebka i heja w miasto heheheehehh misja zakup butów do pracy! Adidasy muszę kupić na trpery jeszcze za ciepło żeby wyciągnąć.....chroń mnie Boże przed nadmiernym wydawaniem kasy:)

Całuje wszystkie bez wyjatku i miłego dnia zycze:)

Do góry