reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Ada moj m pracuje w budowlance ale skonczyli jedna budowe i zaczynaja druga i dlatego dzisiaj krócej bo cos brakowało czy jak tam.:baffled: Przykro mi że wredota przyszła. A jakie długie masz cykle???

Wykorzystam go he he do tarcia ziemniaków na placki hi hi.

Roza :-) boli mniej kochana nie całkiem ale moze być.Twarda babka jestem i ciesze sie że już nie łykam proszków .A jak sie czujesz po Clo???

reklama
losiczko ja do tej pory miałam 27 dniowe. Myślałam że przez deszcz wcześniej skończyli. Mój m przyjdzie dziś wymarznięty ale będzie musiał skorzystać z ciepła kominka bo ja nie mam jak mu na chwilę obecną pomóc :-D a jak poszło robienie torebek?

Losiczko to dobrze że nie boli:-) Ja czuję się dobrze po CLO, ale biorę po pół tabletki. boję się tylko rozczarowania bo tak jakoś wierzę w ten cykl jak w żaden poprzedni:tak:. No proszę i nie ma tego złego:-) przydał sie mąż:happy:

Ada no dobrze, dobrze bojakzwalili by ciebie na podłogę to dopiero mogłabyś narzekać :-D:-D

Dobra ja lecę do domku :happy: trzymajcie się cieplutko w ten zimny i ponury dzień. Znowu mnie jutro będzie czekało nadrobienie wszystkich wpisów.
Ciekawe czy Olek zdecydował się wkońcu ujawnić światu :rofl2: do jutra bądźcie grzeczne nie zamęczcie mężów partnerów chłopaków narzeczonych :tak::szok::-)

Karolcia widze ze czujesz sie jak ryba w wodzie kiedy tesciowej nie ma a ty gospodarzysz:-D
My wizyte mamy na 30.10
Piateczko tylko tego chopa nie zamecz swoimi fantazjami:-D
Aniu zapomnialam wczoraj napisac ze wozeczek bardzo ladny:tak:, a chrzesny zanim sie zdeklarowal mogl sprawdzic cene wozkow
Agnes daj ponosze za ciebie ten brzuszek:-D
Ada szkoda ze @ przyszla ale kciuki trzymam zeby juz ostatni raz:tak:
Roszpunka dobrze ze wszystko w porzadku a dziadkami sie nie martw przeciez nie codzien z malym zostaja ;-)
Pamcia jak szybko zlecialo dopiero co sie smucilysmy bo @ przyszla a tu juz po owu ;-)
Truskaffka kupuj, kupuj bo pozniej jak brzuch bedzie duzy to ci sie juz chodzic nie bedzie chcialo:tak:
Martus a jak tam to twoje leczenie????
Losiczka zrob z niego Perfekcyjnego Pana Domu :-)
Ilkonka jak tylko bedziecie przy groszu wywal ten zlom i kup sobie nowego , moze na raty i dobrze zabespiecz przed wirusami bo to w nerwice mozna popasc z takim kompem:no:
Roza ja bym sie wcale nie obrazila jak bys z Martusia sie zabrala :-D

Karolcia a teściowa wybyła gdzieś??:-) Czytałam że Jagódka ma uczulenie na coś:-(
Gotowane cycki - skąd ja to znam....to było moje stałe menu podczas karmienia:baffled:, a powiedz karmisz piersią czy jednak butelką??? przepraszam ale może umknęło mi to gdzieś:sorry:

reklama
hej! jestem i ja. humor troszkę mi się poprawił jak wybyłam z domu. na ktg ok. maluch uciekał i wyjątkowo spokojny. ale lekarz mówi że taki zapis ok. mam obserwować ruchy i jakby było mniej to dzwonić najwyżej wcześniej weźmie do szpitala. w czwartek kolejne ktg.
potem zrobiłam jeszcze zakupy, zaliczyłam spacer po parku i w końcu dotarłam do domu.

katka
no bardzo chętnie wypożyczę ci brzuchol na kilka dni. tylko nie wiem czy taki wielgachny przyjemnie by ci się nosiło :-D

roszpunko dobrze ze teściowa tylko chwile zostanie z małym. może nie zdąży go "rozpuścić".

roza
pozytywne myślenie proszę a nie taki brak wiary. mam nadzieje że clo pomoże

ilonka
cieszę się że impreza Jasia udana. no a przebojów z kompem nie zazdroszczę

truskaffka
gratuluje udanych łowów

Do góry