reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
A ja wrociłam z pracy oczywiscie biegiem po młodego do szkoły ,zakupy :-) i zaszalałam kupiłam dżiny az 2 pary hehe a co i tak mam ciezko jakiekolwiek spodnie kupic bo jak w dupce dobre to w pasie hohoho odstają jak nic :-(
teraz robie fryty i kotleciki taki szybki obiad i lekcje buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu a ledwo żyję,znowu mam temp tzn stan podgorączkowy 37,2 i głowa mi pęka :((((
czuje sie jakby walec po mnie przejechał i wszystko mnie boli czuje sie jak połamana :-(

Truskaffko ,Roża co do przeziebienia to witaminki cytrynka i miodek nooo i soczek malinowy własnej roboty ze swoich malin :)))
Katy :(((( co do mojego leczenia szczerze mam to wszystko za przeproszeniem w d........ :-:)-:)-:)-:)-(
ten miesiac odczekam

Anka Ty spiochu niech ta Lilka tak cie nie męczy :cool2:

Losiczko to żeś poszalała przed kompem hehehehe ,ale dobrze ze kiełek nie boli yyyy uuu tzn dziurka :-D

Agus smiej sie smiej z moich wymiarów no wielkolud ze mnie ze hohoho :-D:-D:-D:-D:-D ale z tym zeby sobie cos kupic hehe to tez sie musze nabiegac i nie jest to juz smieszne ;-)
kurcze nie wiem od czego mnie to choróbsko tak łamie :(((

ok zmykam do lekcji
ale najpierw frytuszki domowej robotki :D

buzialki Kobietki ;)

Marta wiem o czym mówisz - moja przyjaciółka ma tak samo, czasem rzeczy w smyku dla siebie kupuje, największa rozmiarówka a jednak:-) często coś przerabia:-)

A ja czekam na męża i jeszcze go nie ma....heh:baffled:

ja mam najwieksze doswiadczenie w ty ile to jest "tam i z powrotem" to jakies piętnascie minut o od stąd do w piiiiiiii.......................zdu

reklama
kobitki nie mam dzis siły, tak mnie boloi glowa ze az mi niedobrze :-( takze szybko dodałam 6 fotek na grupie z imprezy Jasia .... jakosc brzydka niestety bo znajomy robił i cos nie bardzo mu to wyszło .... ano trudno ....tyle zapisałam sobie na moim tel. a reszte ma moj m, a juz mi sie wczoraj nie chcialo z tym dluzej bawic ....
jutro cykne jeszcze tych szmatek z lumpu ....

przepraszam ze tylko tyle ...ale normalnie mnie tak mdli ze oszaleć można !!!!!!!!!!! :-(

Do góry